Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Τρελαίνει κόσμο αυτός ο Παναθηναϊκός! Άνετη τριάρα με Ατρόμητο και... άλμα για τα πλέι οφ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-22 21:29:00

Τρελαίνει κόσμο αυτός ο Παναθηναϊκός! Άνετη τριάρα με Ατρόμητο και... άλμα για τα πλέι οφ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τρελαίνει κόσμο αυτός ο Παναθηναϊκός! Άνετη τριάρα με Ατρόμητο και... άλμα για τα πλέι οφ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πάρτι" του Τριφυλλιού με γκολάρες και 3-0!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και τέταρτη σε όλες τις διοργανώσεις με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς "πάτησε" τον Ατρόμητο με 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, προηγήθηκαν από το 4' με φοβερό γκολ του Κουρμπέλη και εκμεταλλεύτηκαν την απευθείας αποβολή του Κιβρακίδη στο 32' για να φτάσουν σε θρίαμβο χάρη σε γκολ των Σένκεφελντ (66') και Περέα (76').

Ο Παναθηναϊκός εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους, πέντε παραπάνω από ΟΦΗ, Άρη, Ατρόμητο και Ξάνθη.

Οι Πράσινοι παίζουν το Σάββατο εκτός έδρας με την ΑΕΛ και ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στην έδρα του Πανιωνίου την Κυριακή.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε… φουριόζος στο ματς, ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του φάση και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Μόλις στο 4’ ο Κουρμπέλης άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, καθώς έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Μέγιερι για το 1-0.

Οι Πράσινοι πίεσαν ασφυκτικά στα πρώτα λεπτά και έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως ο Μέγιερι νίκησε τον Χατζηγιοβάνη στο 7’ και τον Μακέντα στο 8’.

Ο ρυθμός έπεσε για περίπου 15 λεπτά, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο, κυκλοφορώντας άνετα την μπάλα και ψάχνοντας με υπομονή την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Αυτό συνέβη στο 27’, όταν ο  Ζαχίντ γύρισε παράλληλα και ο Μακέντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με φανταστικό «τακουνάκι». Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR για επιθετικό φάουλ του Ινσούα στον Χαρίση στην αρχή της φάσης, απόφαση που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Δώνη.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης έγινε πρωταγωνιστής εκ νέου πέντε λεπτά αργότερα. Αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη για φάουλ στον Χρήστο Δώνη, όμως αφού είδε το ριπλέι, άλλαξε απόφαση και έδειξε απευθείας κόκκινη αφήνοντας τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες από το 32’!

Στο 40’ ο Χατζηγιοβάνης αστόχησε με κεφαλιά από κοντά και ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα ενός γκολ. Οι Πράσινοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη, με τον Γιώργο Δώνη να βγάζει από το ματς τον αμυντικό χαφ, Ανουάρ, για χάρη του σαφώς πιο επιθετικογενούς, Νάγκι.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός άργησε να βρει ρυθμό στο δεύτερο μέρος, δεν απειλούταν από τον Ατρόμητο των δέκα παικτών, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Γκάλο, που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια στο 61’.

Το ματς ουσιαστικά… τελείωσε στο 66’, με τον Παναθηναϊκό να «κλειδώνει» τη νίκη. Έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ, ο Σένκεφελντ «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, διώχνοντας κάθε άγχος για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Όντας κατάβεβλημένος από το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μάλιστα «επέτρεψε» στον Παναθηναϊκό να βρει τρίτο γκολ, με τον Περέα να κάνει το 3-0 στο 76’ με πλασέ σε κενή εστία έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Μακέντα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ανουάρ (46’ Νάγκι), Ζαχίντ (68’ Περέα), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (70’ Κολοβός).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Καχίλα, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (46’ Μπουσούλατζιτς), Μανούσος (73’ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (42’ Γκάλο), Ενσικουλού, Βέλλιος.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Το 1-0 του Κουρμπέλη

Η αποβολή του Κιβρακίδη

Το 2-0 του Σένκεφελντ

Το 3-0 του Περέα

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags