Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σενάριο-σοκ - "Χάνονται" τρελά λεφτά – Τους… πούλησαν παραμύθι;
| 2020-01-22 23:00:00

Σενάριο-σοκ για τον Παναθηναϊκό - "Χάνονται" τρελά λεφτά – Τους… πούλησαν παραμύθι;

του Νίκου Στεργίου
Σενάριο-σοκ για τον Παναθηναϊκό - "Χάνονται" τρελά λεφτά – Τους… πούλησαν παραμύθι;

Ώρες αγωνίας για Ρόκα και Δώνη. Στον… αέρα ο σχεδιασμός.

Παναθηναϊκός: Ούτε και χτες ήρθε η πολυθρύλητη πρόταση για τον Εμάνουελ Ινσούα. Στον sportdog είχαμε καταγράψει τον προβληματισμό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού κατά πόσον η σχετική πληροφόρηση είχε βάση. Και ως προς τουλάχιστον το συγκεκριμένο timing, δεν πέσαμε έξω.

Ο αραβικός σύλλογος που ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό – και αυτός φέρεται να είναι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, η Αλ Ουάχντα – απ’ ευθείας επαφή με τον Παναθηναϊκό, έστω σε επίπεδο κρούσης, δεν έχει. Ο,τι γνωρίζουν στους «πράσινους» αναφορικά με αυτό, το γνωρίζουν από την ενημέρωση που έχουν από τον μάνατζερ και αδερφό του Ινσούα, Μασιμιλάνο.

Και εύλογα, ο Ρόκα και οι συνεργάτες του κρατάνε πολύ μικρό καλάθι, αφού απτό, δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους. Ξεκαθαρίζουμε πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υφίσταται θέμα πώλησης ή καλύτερα,  φυγής του Ινσούα. Για τον ίδιο, είναι προφανές και απόλυτα σύννομο από την στιγμή που έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, να συζητάμε σε τελείως διαφορετική βάση.

Αυτό που εξ αρχής έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού άκρως επιφυλακτικούς αναφορικά με τη φημολογία που ήθελε άμεσα να καταφθάνει πρόταση για τον Αργεντινό είναι η… λογική! Καμία ομάδα στον πλανήτη,  πόσο μάλλον αραβική,  δεν θα συμφωνούσε με ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα «καίγονταν» να εμφανιστεί καταθέτοντας πρόταση για να τον αποκτήσει άμεσα. Και πρόταση που θα προσεγγίζει τις 500.000 ευρώ,  όπως διέρρευσε ή όπως μετέφερε ο αδερφός του Ινσούα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Το πιθανότερο, όπως εκτιμάται, είναι αυτή η περίφημη πρόταση αν τελικά φτάσει, να φτάσει κάποια στιγμή ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (προς το τέλος της). Και αυτή να είναι τελείως συμβολική, στα μισά (και αν) των 500.000 για τα οποία υπάρχει σχετική ενημέρωση, αφήνοντας πλέον την… μπάλα στα πόδια του Ινσούα  προκειμένου ο ίδιος να πιέσει για να αποδεσμευτεί άμεσα.

Αυτό είναι το επικρατεστέρο σενάριο (πάντα με την προϋπόθεση πως τελικά θα φτάσει πρόταση, γιατί για κάτι τέτοιο ακόμη δεν… ορκίζεται κανείς στον Παναθηναϊκό) και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστούν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκανε πάλι το θαύμα του ο Γιαννακόπουλος - "Βόμβα" με "θηρίο" στον ΠΑΟ - Ανακοινώθηκε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags