Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σαββίδης σε Ολυμπιακό: "Μη κλαίτε και βάλτε λεφτά - Ποια Ξάνθη; Πείτε για τους δικούς σας δανεικούς"!
| 2020-01-22 23:23:00

Σαββίδης σε Ολυμπιακό: "Μη κλαίτε, βάλτε λεφτά - Ποια Ξάνθη; Πείτε για τους δικούς σας δανεικούς"!

Sportdog Team
Σαββίδης σε Ολυμπιακό: "Μη κλαίτε, βάλτε λεφτά - Ποια Ξάνθη; Πείτε για τους δικούς σας δανεικούς"!

Τι απάντησε σε Μαρινάκη. Ατάκες για Μελισσανίδη-Αλαφούζο.
 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μεγάλη ένταση υπήρξε στη συνάντηση των Big-4 που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έκανε ευθεία επίθεση τόσο στον Δικέφαλο όσο και στον πρόεδρό του, με αφορμή τη διαιτησία και το θέμα Ξάνθη-ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαββίδης απέφυγε να τοποθετηθεί και αντιμετώπισε... απαξιωτικά τις αναφορές Μαρινάκη. Μάλιστα, αντιπρότεινε να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και έχουν δανεικούς από την ομάδα του Πειραιά ή προχωράνε σε υπέρογκες αγοραπωλησίες παικτών. 

Σε κάποια φάση ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είπε πως: «Τόσα χρόνια ακούγαμε τον Μαρινάκη και τον Σάββα να μας λένε να μην κλαίμε και να επενδύσουμε, τώρα τους ακούμε να κλαίνε κάθε μέρα. Τους συμβουλεύουμε λοιπόν να επενδύσουν».  

Παράλληλα, από τον Δικέφαλο αναφέρουν πως υπάρχει ικανοποίηση για τη στάση των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου, ενώ τόνιζαν μεταξύ άλλων, πως «στη συνάντηση αυτή φάνηκε ξεκάθαρα ποιος είναι το πρόβλημα, ποιος δεν θέλει τη λύση και ποιος έχει μάθει να μη σέβεται τους κανόνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags