Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πέσουν τα τσιμέντα με αυτό το σχόλιο Νικολακόπουλου: «Για γέλια ο Μανούχος»
| 2020-01-23 16:30:00

Θα πέσουν τα τσιμέντα με αυτό το σχόλιο Νικολακόπουλου: «Για γέλια ο Μανούχος»

Sportdog Team
Θα πέσουν τα τσιμέντα με αυτό το σχόλιο Νικολακόπουλου: «Για γέλια ο Μανούχος»

Καταγράφει σε ποιο παιχνίδι από τα 137 του φετινού πρωταθλήματος σφυρίχτηκαν εις βάρος μίας ομάδας τα περισσότερα φάουλ.

· Μέχρι και χθες είχαν γίνει στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα 137 παιχνίδια. Ξέρετε ποια είναι η ομάδα που σε έναν αγώνα της έκανε τα περισσότερα φάουλ; Ο…Ολυμπιακός!!! Η πιο...σκληρή ομάδα στην Ελλάδα!!!

· Χθες στο Ηράκλειο, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, έκανε σύμφωνα με το διαιτητή Μανούχο 30 φάουλ!!! Ο δε ΟΦΗ μόλις 10!!! Σαν να μην…μάρκαραν ρε παιδί μου οι παίκτες του ΟΦΗ τους παίκτες του Ολυμπιακού! Έτσι πρέπει να πιστέψουμε, αν έχει δίκιο ο διαιτητής από την Αργολίδα και καλώς σφύριξε φάουλ 10-30!

· Σε ένα ματς στο οποίο ο ΟΦΗ είχε μισή ευκαιρία στα 90 λεπτά (το άστοχο σουτ του Στάϊκου από λίγο πλάγια θέση) κι ο Ολυμπιακός είχε το γκολ του Καμαρά και άλλες τέσσερις καθαρές ευκαιρίες: την άστοχη εξ επαφής προβολή του Μπα στο φάουλ του Τσιμίκα με τον γκολκίπερ εξουδετερωμένο, την ευκαιρία του Μασούρα που φάτσα με τον γκολκίπερ έκανε κακό κοντρόλ και μετά ζήτησε πέναλτι, την άστοχη κοντινή κεφαλιά του Γκιγιέρμε στη σέντρα του Τσιμίκα, το κοντινό πλασέ του Ελ Αραμπί που πέρασε τρεις και στο τέλος νικήθηκε από τον γκολκίπερ.

Διαβάστε τη συνέχεια του σχολίου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags