Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνετος ο Αστέρας... βούλιαξε κι άλλο τον Πανιώνιο
| 2020-01-23 19:18:00

Άνετος ο Αστέρας... βούλιαξε κι άλλο τον Πανιώνιο

Sportdog Team
Άνετος ο Αστέρας... βούλιαξε κι άλλο τον Πανιώνιο

Οι Αρκάδες νίκησαν 2-0 τους "Κυανέρυθρους" που παραμένουν τελευταίοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0 στην έδρα του και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τον Βόλο, ο οποίος είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Αστέρας με 2 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια δείχνει αποφασισμένος  να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται και να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού, ώστε στα πλέι άουτ να μην μπει σε περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν τον έλεγχο, με τον Πανιώνιο να έχει πιο παθητικό ρόλο. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα η ομάδας της Πλατείας αμυνόταν πολύ καλά, γεγονός που δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στους γηπεδούχους. Μετά το πρώτο 25λεπτο του αγώνα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους. Το πέναλτι του Μασούρα έδωσε στον Αστέρα την χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, σε μια φάση που έκανε τελείως λάθος εκτίμηση. 

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι μια στιγμή αδυναμίας στην άμυνα του κόστισε το 2-0. Επιθετικά οι φιλοξενούμενοι δεν πήγαιναν άσχημα, με τον Εμμανουηλίδη να παλεύει και να δημιουργεί ουκ ολίγες φορές προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα. 

Μετά το 75΄ οι γηπεδούχοι έριξαν αρκετά το ρυθμό τους, με τον Πανιώνιο από την άλλη να έχει μία δύο φάσης αλλά να μην μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ. Με λίγα λόγια ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος, ήταν καλύτερος και δίκαια έφτασε στην επικράτηση αυτή και η αλήθεια είναι πως ίσως αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags