23/01/20 - 23:03

Βόμβες Ολυμπιακού: "Στημένο πρωτάθλημα - Δεν μπορεί να συνεχιστεί - Μην αφήνετε τον Ρώσο να..."

Αδιανόητη επίθεση σε ΠΑΟΚ-Σαββίδη. Ζητούν άμεσα μέτρα λόγω Λαμίας.

Sportdog Team
Βόμβες Ολυμπιακού: "Στημένο πρωτάθλημα - Δεν μπορεί να συνεχιστεί - Μην αφήνετε τον Ρώσο να..."
8.542views 0shares

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στο Λαμία - ΠΑΟΚ και για οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ, τονίζει πως το πρωτάθλημα είναι στημένο και σημειώνει πως δεν μπορεί να συνεχιστεί κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες κάνουν ευθεία επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη χαρκατηρίζοντάς τον... Ρώσο, ενώ χαρακτηρίζουν την χθεσινή συνάντηση των Big-4 με στελέχη της κυβέρνησης, της ΕΠΟ και μέλη της FIFA-UEFA ως ανούσια.

Αναλυτικά:

Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ