Facebook Pixel Sportdog.gr | Το 17χρονο που έγραψε ιστορία στην Ολλανδία!
| 2020-01-25 00:29:00

Το 17χρονο που έγραψε ιστορία στην Ολλανδία!

Sportdog Team
Το 17χρονο που έγραψε ιστορία στην Ολλανδία!

Μπράβο στον πιτσιρικά.

Ποια αξιοσημείωτα στατιστικά καταγράφηκαν την αγωνιστική εβδομάδα που προηγήθηκε

Από τον Ντε Μπρόινε στον Χάαλαντ και από τον Μαρτινέλι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτοί είναι οι κορυφαίοι αριθμοί, όπως τους κατέγραψε η ιστοσελίδα της FIFA:

30-τα συνεχή πέναλτι που έχει ευστοχήσει η Ουτρέχτη στην Eredivisie, μετά το 10 στα 10 που έφτασε ο Σάιμον Γκούσταφσον. Ο τελευταίος παίκτης της Ουτρέχτης που έχασε πέναλτι ήταν ο νέος παίκτης του Παναθηναίκού, Γιασίν Αγιούμπ, τον Δεκέμβριο του 2014.

17-οι διαδοχικές νίκες εκτός έδρας στη Primeira Liga είναι το νέο ρεκόρ της Μπενφίκα με τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Σπόρτινγκ. Η Μπενφίκα κέρδισε 16 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια το 2016 για να σπάσει το ρεκόρ των 15 αγώνων που είχε με τον Εουσέμπιο το 1973. Ο Ραφα Σίλβα που έφτασε από τον πάγκο για να σκοράρει και τα δύο γκολ στον αγώνα με την Σπόρτινγκ, έχει 11 στα 13 τελευταία του πρωταθλήματος.

17χρόνια και 248 ημέρες- η ηλικία του Ράϊαν Γκράβενμπεργκ, ο οποίος έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης που σκόραρε σε δύο συνεχή ματς στην Eredivisie για τον Άγιαξ μετά τον Γιόχαν Κρόιφ και τον Γκέραρντ Φάνεμπουργκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags