Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όνομα... ΣΟΚ για αντι-Ποντένσε - Παίζει στη Superleague, κάνει 2.500.000!
| 2020-01-24 17:07:00

Όνομα... ΣΟΚ στον Ολυμπιακό για αντι-Ποντένσε - Παίζει στη Superleague, κάνει 2.500.000!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όνομα... ΣΟΚ στον Ολυμπιακό για αντι-Ποντένσε - Παίζει στη Superleague, κάνει 2.500.000!

Πώς γίνεται και πότε το "τρελό" deal. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που (όπως εξ αρχής είχε προβλεφθεί στο χρονοδιάγραμμα των επαφών των δύο συλλόγων) σήμερα αναμένεται στην Αγγλία ο Ντανιέλ Ποντένσε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακόμιση του από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς, φαίνεται πως μπαίνουμε και στην τελική ευθεία των τελευταίων πινελιών για τις προθήκες των Eρυθρόλευκων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαριστεί πως άλλη αποχώρηση δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Οφείλεται καθημερινό σχετικό… round up, εξ ου και η αναφορά. Το θέμα του Τσιμίκα στη Νάπολι έχει "παγώσει" για τα καλά (αν και υπάρχουν κάποιοι που εκτιμούν πως οι "παρτενοπέι" θα κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, όχι όμως… συγκλονιστικά καλύτερη από αυτές  που έχουν κάνει ως τώρα, συνεπώς δύσκολα ικανή να αλλάξει τα δεδομένα), ενώ παρότι υπάρχουν… διάφορα για άλλους παίκτες του Ολυμπιακού, τη δεδομένη στιγμή δεν διαφαίνεται τίποτα στον ορίζονται που να μπορεί να δικαιολογήσει πως "ψήνεται" και δεύτερη αποχώρηση.

Σε επίπεδο προσθηκών λοιπόν, σήμερα φτάνει στην Αθήνα προκειμένου να επικυρώσει την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους ο Χασάν. Άλλος δεν βρέθηκε (ή δεν κρίθηκε πως κάνει καλύτερα από τον Αιγύπτιο) και παρότι ο Γκερέρο δεν έχει αποχωρήσει (και δεν φαίνεται πως θα το κάνει τώρα…), ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Χασάν, αυτή τη φορά όμως ως ελεύθερου, αφού αποδεσμεύτηκε από την Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα, το φλέγον προφανώς για  τους Ερυθρόλευκους είναι αν θα αποκτηθεί "αντί-Ποντένσε". Κινήσεις και προσπάθεια γίνεται. Ο Λισάντρο Σεμέντο που παραμένει σταθερά στην επικαιρότητα είναι μια επιλογή που συγκεντρώνει την καθολική αναγνώριση στον Ολυμπιακό. Με ένα τεράστια όμως "αλλά". Όπως έχουμε επισημάνει σε ανύποπτο χρόνο στο sportdog, τα χρήματα που απαιτούνται τώρα για την αγορά του εκτιμώνται ως πάρα πολλά για παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κοινώς, 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να εξασκήσει ο ΟΦΗ το buy-out που έχει από τη Φορτούνα Σιτάρντ και άλλο 1 προκειμένου στη συνέχεια ο Ολυμπιακός να τον αγοράσει από τους Κρητικούς (άλλος τρόπος, τώρα, δεν μπορεί να υπάρξει, για παράδειγμα να απευθυνθούν οι "ερυθρόλευκοι" απ’ ευθείας στον ολλανδικό σύλλογο). Θέμα οικονομικό για τον Ολυμπιακό προφανώς και δεν τίθεται,  θέμα όμως αξίας - κόστους, ναι.

Και τη δεδομένη στιγμή (αυτά τα πράγματα άλλωστε αλλάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή) δεν ευνοεί την πιθανότητα να γίνει η παραμικρή κίνηση για τον Σεμέντο. Το καλοκαίρι είναι σαφώς πιθανότερο, αφού κανείς από τον Ολυμπιακό δεν κρύβει πως ο Πορτογάλος ακραίος του ΟΦΗ, αρέσει. Και αρέσει πολύ (όχι όμως για τώρα για 2,5 εκατ. ευρώ…). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείδωσε: Αυτός θα παίξει αντι-Σεμέδο με ΑΕΚ - Ρίσκο από Μαρτίνς - "Πανηγυρίζει" ο Καρέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags