Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι κράτησε Αθανασακόπουλο ο Αλαφούζος - Τι ισχύει με Βαγιαννίδη, Ζαχίντ
| 2020-01-26 12:55:00

Απίστευτος Αλαφούζος - "Χουνέρι" στο λιμάνι - Νέα σούπερ υπογραφή - Τα... σκάει για μπαλαδόρο!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Αλαφούζος - "Χουνέρι" στο λιμάνι - Νέα σούπερ υπογραφή - Τα... σκάει για μπαλαδόρο!

"Καθάρισε" το αφεντικό. Ποιον... ψήνει. Κάνει τρελή υπέρβαση.

Τις ανανεώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών συνέχισε ο Παναθηναϊκός κοιτάζοντας από τώρα για το μέλλον.

Η τελευταία κίνηση των Πράσινων ήταν η συμφωνία με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι το 2023, βάζοντας το όνομά του δίπλα σε αυτά των Τάσου Χατζηγιοβάνη και Γιάννη Μπουζούκη, παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν την επόμενη ελληνική γενιά στο Τριφύλλι.

Για να επέλθει, πάντως, συμφωνία με τον νεαρό Αθανασακόπουλο, χρειάστηκε να σημειωθούν πολλά... επεισόδια και προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει "ζεστό" το ελληνικό στοιχείο που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Το όνομα του 18χρονου μέσου "έπαιξε" για αρκετό καιρό σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αν και αποδείχτηκε ότι πρακτικά δεν υπήρξε ποτέ κάποια επίσημη κρούση από τους Ερυθρόλευκους για τον παίκτη, την ώρα που η οικογένειά του είχε μοναδική εναλλακτική για τον πιτσιρικά, το εξωτερικό.

Κι εκεί όμως δεν υπήρχε κάτι σοβαρό και χειροπιαστό, με αποτέλεσμα να "τρέξει" το θέμα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο να το παίρνει πάνω του και να μιλάει απευθείας με την οικογένεια του Αθανασακόπουλου, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει με το Τριφύλλι στο στήθος.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά, με την ίδια μεθοδολογία, και την υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη, χωρίς πάντως να έχει σημειώσει κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής. 

Ο νεαρός δεξιός μπακ έχει γίνει... σίριαλ το τελευταίο διάστημα, με τις "σειρήνες" από τους υπόλοιπους μεγάλους στην Ελλάδα να ηχούν δυνατά και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη για τον 18χρονο, την ώρα που η οικογένειά του δεν φαίνεται να έχει καταλήξει για το μέλλον του.

Επίσης, το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση το καλοκαίρι (ίσως και πιο νωρίς) για την παραμονή του Γκίας Ζαχίντ, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ. Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ρήτρα μεγαλύτερη του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό... απαγορευτικό για το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι όμως θέλουν να τον κρατήσουν και ετοιμάζουν αντι-πρόταση με διαφορετικούς όρους και φυσικά ένα σημαντικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέτυχε διάνα ο Αλαφούζος - Με αυτόν τα άλλαξε όλα στον ΠΑΟ - Πείθει παικταράδες να πουν το "ναι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags