Facebook Pixel Ολυμπιακός: Stand by ο αντί-Τσιμίκας από Μαρινάκη
| 2020-01-26 14:30:00

Ανοιχτή η βόμβα στον Πειραιά - Τον έχει έτοιμο ο Μαρινάκης - Τρελαίνει Μαρτίνς και... Κούτρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανοιχτή η βόμβα στον Πειραιά - Τον έχει έτοιμο ο Μαρινάκης - Τρελαίνει Μαρτίνς και... Κούτρη!

"Κλεισμένη" η μεταγραφάρα. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες...

Το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού για τα αστέρια του Ολυμπιακού κυριαρχεί στην επικαιρότητα των Πειραιωτών και όσο η μεταγραφική περίοδος δεν ολοκληρώνεται, τόσο τα σενάρια θα «φουντώνουν».

Το θέμα του Κώστα Τσιμίκα και της πιθανής μεταγραφής του στη Νάπολι εξακολουθεί να «παίζει» στα ρεπορτάζ, μιας και η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είναι διατεθειμένη να δώσει πολλά χρήματα για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Την ώρα που το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει… δίχτυα στην αγορά για αριστερό μπακ.

Από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» το θέμα με τον Τσιμίκα και τη Νάπολι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «ψάχτηκαν» προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν είναι τυχαίο που οι Πειραιώτες τσέκαραν ουκ ολίγες περιπτώσεις πλάγιων μπακ, ώστε να μπορέσουν να αντικαταστήσουν άμεσα τον «Τσίμι» και μάλιστα με παίκτη από το «πάνω ράφι».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στην αναζήτηση των Ερυθρολεύκων υπάρχει μια περίπτωση αριστερού οπισθοφύλακα που έχει ξεχωρίσει για τα καλά, με το τεχνικό τιμ να έχει προκρίνει την απόκτησή του, εάν χρειαστεί.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης του Τσιμίκα, η οποία με τη σειρά της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δυνατότητα ή μη του Ολυμπιακού να τον αντικαταστήσει επάξια κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμες-φωτιά για δύο αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - "Κόπηκαν" από Μαρτίνς - "Ψάχνονται"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags