Facebook Pixel Πανιώνιος - Ατρόμητος: Τεράστια νίκη... ανάσα των γηπεδούχων με 1-0
| 2020-01-26 16:58:00

Ο Πανιώνιος είναι εδώ! Τεράστια νίκη... ανάσα κόντρα στον Ατρόμητο μετά από οκτώ σερί ήττες (Vid)

Sportdog Team
Ο Πανιώνιος είναι εδώ! Τεράστια νίκη... ανάσα κόντρα στον Ατρόμητο μετά από οκτώ σερί ήττες (Vid)

Νίκησαν 1-0 με γκολ του Σταυρόπουλοι οι Κυανέρυθροι.

Πανιώνιος - Ατρόμητος: Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, ο οποίος έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη έπειτα από οκτώ συνεχόμενες ήττες!

Οι Κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στο ματς, είδαν γκολ του Ρέντζα να ακυρώνεται στο 61' με τη χρήση του VAR και τελικά λυτρώθηκαν με τέρμα του Σταυρόπουλου στο 76'.

Ο Πανιώνιος παραμένει τελευταίος με 9 βαθμούς, όμως πλησίασε στον πόντο τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στην 8η θέση με 26 πόντους και δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη εξάδα.

Το ματς

Ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο μέρος ,αφού απώλεσε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στο 4' ο Εμμανουηλίδης νικήθηκε από τον Μέγιερι, ενώ στο 13' το σουτ του Κιάκο κόντραρε και έφυγε ελάχιστα έξω. Στο 41' ο Μέγιερι μπλόκαρε το σουτ του Οικονομίδη από πλεονεκτική θέση και στο 45' ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή, αλλά άργησε να εκτελέσει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Ατρομήτου.

Στο 53' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή του Ατρομήτου, με τον Ενσικουλού να κάνει κάκιστο τελείωμα από καλή θέση, ενώ στο 61' ο Πανιώνιος σκόραρε, όμως το γκολ του Ρέντζα ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από εξέταση του VAR και πολλές διαβουλεύσεις.

Στο 72'  ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ενσικουλού να αστοχεί σε τετ α τετ και το πλήρωσε στο 76', όταν ο Σταυρόπουλος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Σταυρόπουλου

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας (88' Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (88' Σαραμαντάς), Κόρμπος, Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90' +7' Δούμτσιος), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Αραμπούλι

Ατρόμητος: Μέγιερι, Γκάλο, Καχιλα, Στρούγγης, Ταλόσα (46' Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς, Μανούσος, Ούμπιδες (58' Ανδρούτσος), Ενσικουλού (72' Γιακουμάκης), Βέλλιος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags