Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταιγιστικές Γιουνάιτεντ και Σίτι - Πήραν την πρόκριση στο FA Cup - Επαναληπτικός για Λίβερπουλ!
| 2020-01-26 21:30:00

Καταιγιστικές Γιουνάιτεντ και Σίτι - Πήραν την πρόκριση στο FA Cup - Επαναληπτικός για Λίβερπουλ!

Sportdog Team
Καταιγιστικές Γιουνάιτεντ και Σίτι - Πήραν την πρόκριση στο FA Cup - Επαναληπτικός για Λίβερπουλ!

Ισοπαλία για τους Κόκκινους. 6 γκολ οι Κόκκινοι Διάβολοι και 4 οι Πολίτες.

Εύκολη υπόθεση τόσο για την Μάντσεστερ Σίτι όσο και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cyp, ενώ αντίθετα η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να διεκδικήσει την πρόκριση στο "Άνφιλντ".

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν καταιγιστικοί και διέλυσαν την Τρανμίρ με 6 γκολ. Χάρι Μαγκουάρι, Νταλότ, Τζέσι Λίνγκαρντ, Τζόουνς, Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Σόλσκιερ.

Σε αντίστοιχο κλίμα και οι Πολίτες που απέκλεισαν με 4 γκολ τη Φούλαμ. Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα και 2 γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς  τα τέρματα για τουςπαίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η ομάδα του Κλοπ όμως θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στο Άνφιλντ, καθώς τα πιτσιρίκια δεν κατάφεραν να σφραγίσουν το εισιτήριο στον επόμενο γύρο παρότι προηγήθηκαν με 2-0.

Το πλασέ του Τζόουνς και το αυτογκόλ του Λαβ έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στους Κόκκινους, με την Σριούσμπερι να χάνει ευκαιρίες και να μειώνει με πέναλτι του Κάμινγκς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags