Facebook Pixel Ντανιέλ Ποντένσε – Ολυμπιακός: Αγωνία για Ποντένσε - Η πρώτη αντίδραση μετά το "πάγωμα" της μεταγραφής - Τι έκανε στο ΟΑΚΑ
| 2020-01-27 00:26:00

Αγωνία για Ποντένσε - Η πρώτη αντίδραση μετά το "πάγωμα" της μεταγραφής - Τι έκανε στο ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Αγωνία για Ποντένσε - Η πρώτη αντίδραση μετά το "πάγωμα" της μεταγραφής  - Τι έκανε στο ΟΑΚΑ

Η τρελή πρόταση, το ταξίδι στην Αγγλία και η στάση του Ολυμπιακού.

Ντανιέλ Ποντένσε – Ολυμπιακός: Σαν... βόμβα έσκασε το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, η είδηση για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντανιέλ Ποντένσε.

Αν και δεν υπήρξαν περισσότερες πληροφορίες, οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στα χρήματα και η απάντηση των Πειραιωτών ήταν αρνητική στην τελευταία πρόταση της Γουλβς που έφτανε περίπου στα 29 εκατομμύρια ευρώ.

Από το Λιμάνι αν και δεν έδωσαν περισσότερες εξηγήσεις, ανέφεραν πως αν δεν υπάρξει νέα πρόταση, τότε ο Πορτογάλος άσος θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και θα βοηθήσει ώστε να κατακτήσουν οι «Ερυθρόλευκοι» το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να συνεχίσουν με μία καλή πορεία στο Europa League.

Ο Ποντένσε πάντως, που είχε μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι πριν την σέντρα και ετοιμαζόταν αύριο να ταξιδέψει στην Αγγλία, φαίνεται πως... έπεσε από τα σύννεφα. Μετά το τέλος του ντέρμπι και φεύγοντας από το ΟΑΚΑ απέφυγε να πει το παραμικρού στους συμπαίκτες του παρά τις συνεχείς ερωτήσεις, ενώ μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο προφανώς για να μάθει τι έχει συμβεί

Η αγωνία πλέον κορυφώνεται, για την ώρα ο Ποντένσε παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού και περιμένουμε να δούμε εάν η Γουλβς θα επιστρέψει με νέα πρόταση πριν τις 31 Ιανουαρίου όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα Αγγελόπουλων - Κλείνουν μεταγραφή-έκπληξη στα γκαρντ - Κάνει... όργια φέτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags