Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ποντένσε: Αυτός χάλασε τη μεταγραφή - Άφωνος ο παίκτης!
| 2020-01-27 12:47:00

Αυτός χάλασε του Ποντένσε - Διαβάστε τον απίστευτο λόγο - Άφωνος ο Πορτογάλος - Γυρίζει πίσω;

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός χάλασε του Ποντένσε - Διαβάστε τον απίστευτο λόγο - Άφωνος ο Πορτογάλος - Γυρίζει πίσω;

Πότε πήραν την απόφαση; Έπαιξε ρόλο η... ΑΕΚ; Όλα εδώ!

Ειδήσεις πολλές, συμπεράσματα ιδιαίτερα και αναμνήσεις το χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν δημιούργησε. Το κενό φρόντισε να το... καλύψει όμως ο Ολυμπιακός, διαρρέοντας αμέσως μετά το τέλος του πως η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς, χάλασε. Δεν διευκρινίστηκε ο λόγος, ούτε και αν είναι τελεσίδικη, αμετάκλητη η συγκεκριμένη εμπλοκή. 

Το παρασκήνιό της σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το sportdog. Κατ’ αρχάς είναι απόφαση αποκλειστικά προερχόμενη από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η διοίκηση των Ερυθρόλευκων αποφάσισε τον τερματισμό (πρόωρο ή μόνιμο θα φανεί τις επόμενες μέρες) των διαπραγματεύσεων με τους "λύκους".

Όπως λέγεται η απόφαση αυτή δεν είχε να κάνει με οικονομικά ζητήματα. Τα... χοντρά χοντρά, είχαν "κλειδώσει" εδώ και μέρες, από τότε που ουσιαστικά διέρρευσε το ενδιαφέρον της Γουλβς. Τα παζάρια που είχαν ακολουθήσει αφορούσαν τρόπους πληρωμής, μπόνους κ.λπ. Ικανά και αυτά να χαλάσουν μια μεταγραφή, όχι όμως -σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες- τη συγκεκριμένη.

Λέγεται πως ούτε καν οι άνθρωποι των "λύκων" ήταν ενήμεροι την ώρα της διαρροής για την απόφαση του Ολυμπιακού, ούτε καν ο ίδιος ο Ποντένσε. Ακόμη και το timing της δημοσιοποίησης της απόφασης, αμέσως δηλαδή μετά την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι και την παντελή απουσία εναλλακτικής επιλογές στα άκρα του γηπέδου (εκεί αγωνίστηκαν χθες ο Μασούρας, ο Βαλμπουενά και ο Λοβέρα...) μοιάζει να ήταν και ο καταλύτης της εν λόγω απόφασης.

Προφανώς και σε συνδυασμό με την αδυναμία των Ερυθρόλευκων να προσεγγίσουν τον βασικό τους στόχο για την κάλυψη του κενού που θα άφηνε η παραχώρηση του Ποντένσε. Το ερώτημα τώρα είναι αν μιλάμε για τελεσίδικη απόφαση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πλέον, αυτή είναι. Αν όντως οι πληροφορίες είναι σωστές και δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους, θεωρείται δεδομένο πως η Γουλβς δεν θα επανέλθει και πως ο Ολυμπιακός "δεσμεύτηκε" από τη συγκεκριμένη απόφαση και δεν θα υπαναχωρήσει.

Τώρα, αν οι πληροφορίες είναι λανθασμένες και το deal χάλασε για οικονομικούς λόγους, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στην εβδομάδα που απομένει για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Κυριακή κοντή γιορτή για να διαπιστώσουμε και τι ισχύει και τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έκλεισε" τρελό γκολτζή ο Ολυμπιακός - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για υπογραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags