Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το κλειδί της νίκης σύμφωνα με τον Φερέιρα - Γιατί έδωσε συγχαρητήρια στον Βόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-27 14:13:00

Αυτό είναι το κλειδί της νίκης σύμφωνα με τον Φερέιρα - Γιατί έδωσε συγχαρητήρια στον Βόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτό είναι το κλειδί της νίκης σύμφωνα με τον Φερέιρα - Γιατί έδωσε συγχαρητήρια στον Βόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στο PAOK tv ενόψει του αγώνα με τον Βόλο και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να επιβάλει το ρυθμό της, προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

"Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή για την θετική προσέγγιση που δείχνει προωθώντας με το παιχνίδι του το θέαμα του ποδοσφαίρου, στους παίκτες και την ομάδα του. Είναι μια ομάδα λίγο διαφορετική από την Λαμία, μια ομάδα που της αρέσει να παίζει, που προσπαθεί παντού να παίξει με τον ίδιο τρόπο. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στους οπαδούς μας, άρα πρέπει να μπούμε από την αρχή πολύ δυνατά, να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, προσέχοντας την ποιότητα του αντιπάλου μας, που σίγουρα θα έρθει για να μας δυσκολέψει. Νομίζω ότι θα είναι ένα όμορφο ματς με δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν, οπότε θα το ευχαριστηθούν όσοι το δουν από κοντά, όσοι το δουν από την τηλεόραση και πιστεύουμε ότι στο τέλος εμείς θα νικήσουμε"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags