Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντόπες Σαββίδη στους παίκτες: "Δεν θα πειράξει κανείς τον ΠΑΟΚ - Θα πάρετε και αυτό το πρωτάθλημα"
| 2020-01-27 15:11:00

Ντόπες Σαββίδη στους παίκτες: "Δεν θα πειράξει κανείς τον ΠΑΟΚ - Θα πάρετε και αυτό το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Ντόπες Σαββίδη στους παίκτες: "Δεν θα πειράξει κανείς τον ΠΑΟΚ - Θα πάρετε και αυτό το πρωτάθλημα"

Με νίκη ο Δικέφαλος σήμερα, πάει στην κορυφή.

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαφή και με τους ποδοσφαιριστές, μετά την προπόνηση της Παρασκευής, και αυτό που προσπάθησε να κάνει, ήταν να τους περάσει το μήνυμα ότι δεν έχουν να φοβούνται κανέναν και τίποτα.

"Μη δίνετε σημασία σε ότι ακούτε, να μη φοβάστε τίποτα, δε θα αφήσω κανέναν να πειράξει τον ΠΑΟΚ, είμαι μαζί σας, κάντε τη δουλειά σας όπως πρέπει και στο τέλος θα πάρετε και αυτό το πρωτάθλημα" είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που έδειξε πως έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να νιώσει ότι μπορεί να τον κερδίσει. 

Με τα λόγια του και τη γενικότερη εικόνα του, κατάφερε να αναζωπυρώσει τη... φλόγα στους παίκτες του!

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που γιόρταζε και τα γενέθλιά του, ήταν αυτός που πήρε το λόγο για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών και ήταν... σαφέστατος.

"Ένα πράγμα θέλω να πω. Ξέρουμε τι γίνεται, ξέρουμε τον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και ένα πράγμα υπόσχομαι. Θα ματώσουμε μέσα στο γήπεδο, θα κάνουμε τα πάντα, και στο τέλος θα το φέρουμε κι αυτό το πρωτάθλημα εδώ", ήταν τα λόγια του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

Πηγή FORZA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags