Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Τι "σημαίνει" η... βόμβα της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - "Πάγωσε" η Τούμπα, τα πρώτα συνθήματα
| 2020-01-27 19:05:00

Τι "σημαίνει" η... βόμβα της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - "Πάγωσε" η Τούμπα, τα πρώτα συνθήματα

Sportdog Team
Τι "σημαίνει" η...  βόμβα της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη - "Πάγωσε" η Τούμπα, τα πρώτα συνθήματα

Πώς θα αντιδράσει η ΠΑΕ. Κατά ποιων φωνάζουν στο γήπεδο.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Σαν... κεραυνός έπεσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η εισήγηση της ΕΕΑ σχετικά με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με ψήφους 3-2 και ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του Δικεφάλου για πολυιδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιο!

Πρέπει να διευκρινίσουμε, πως πρόκειται για εισήγηση και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει σήμερα οριστικός υποβιβασμός των δύο ομάδων.

Η υπόθεση πλέον περνάει στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου θα κριθεί το μέλλον των δύο ΠΑΕ, ενώ εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφύγουν και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η είδηση πάντως, που έγινε γνωστή λίγα λεπτά μετά τη σέντρα στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο... πάγωσε το γήπεδο. Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν συνθήματα κυρίως κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσουάκη, ενώ στο... στόχαστρο βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Επίσης, υπήρχε και ένα τεράστιο πανό στο κέντρο του γηπέδου που έγραφε: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο... Κυβερνήσεις πέφτουν και υπουργοί θα τρέχουν ... Αυγενάκη τελείωσες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει τις δύο ομάδες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και είχε ζητήσει να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τις κείμενες διατάξεις του νόμου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός αποφασίζει αν θα πέσει ο ΠΑΟΚ - Υπάρχει περίπτωση ανατροπής; Ποιο το πρόσωπο-κλειδί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags