Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Όλα στον αέρα μετά τη "ρουκέτα" της ΕΕΑ - Αλλάζει η βαθμολογία;
| 2020-01-27 21:07:00

Όλα στον αέρα μετά τη "ρουκέτα" της ΕΕΑ - Τι θα γίνει με ΠΑΟΚ-Ξάνθη - Αλλάζει η βαθμολογία;

Sportdog Team
Όλα στον αέρα μετά τη "ρουκέτα" της ΕΕΑ - Τι θα γίνει με ΠΑΟΚ-Ξάνθη - Αλλάζει η βαθμολογία;

"Βόμβα" στο πρωτάθλημα, ποια είναι τα επόμενα βήματα.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης μονοπωλεί την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού έχει… τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα.

Αυτό που αποτελεί το μεγάλο ερώτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα και το πώς θα συνεχιστεί η σεζόν μέχρι την οριστική απόφαση, αλλά και τι θα γίνει με τη βαθμολογία σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τιμωρηθούν.

Τον λόγο πλέον έχουν τα αρμόδια όργανα της Superleague και της ΕΠΟ, που καλούνται να αποφασίσουν για την οριστική έκβαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ, πάντως, τίποτα δεν αλλάζει άμεσα στο τρέχον πρωτάθλημα μέχρι την οριστική έκβαση της υπόθεσης.

Δηλαδή, οι αναμετρήσεις στη συνέχεια της Superleague θα διεξάγονται κανονικά μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, ενώ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στο πρωτάθλημα παραμένουν ως έχουν.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο 21, παράγραφος 7 του ΚΑΠ, "σε περίπτωση αποκλεισμού μιας ομάδας από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει, παραμένουν ισχυρά τα αποτελέσματα στους αγώνες που έδωσε μέχρι να αποκλεισθεί, οι δε υπόλοιποι αγώνες της μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με τέρματα 3-0".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός αποφασίζει αν θα πέσει ο ΠΑΟΚ - Υπάρχει περίπτωση ανατροπής; Ποιο το πρόσωπο-κλειδί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags