Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποια ΕΕΑ; Σκάει μεταγραφή στον Δικέφαλο
| 2020-01-27 22:25:00

Ποια ΕΕΑ; Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Έρχεται φορ - Τρελό όνομα, θωρηκτό ύψους... 1,80!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποια ΕΕΑ; Σκάει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Έρχεται φορ - Τρελό όνομα, θωρηκτό ύψους... 1,80!

Τον θέλει ο Φερέιρα. "Τρώει" Άκπομ; Ελεύθερος λόγω... FFP.

ΠΑΟΚ: Γνωστή η επιθυμία του Αμπέλ Φερέιρα να αποκτήσει η ομάδα του έναν αριστερό μπακ και έναν επιθετικό. Ο αριστερός μπακ, βρέθηκε, αλλά – όπως σας είχε προϊδεάσει εξ αρχής ο sportdog – υπάρχει σοβαρή εμπλοκή στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον «εκλεκτό» του, τον Ράφα Σοάρες της Γκιμαράες. Δύο εβδομάδες κοντεύουμε και ο «κλεισμένος» στην αρχή της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος του «δικεφάλου» δεν αναφέρεται πλέον… πουθενά στα ρεπορτάζ της ομάδας.

Για τον επιθετικό, γνωστό επίσης – πάντα σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής – πως το ζητούμενο ήταν ένας διαφορετικών χαρακτηριστικών φορ, πιο «εννιάρι», περισσότερο ικανός να παίζει στο «κουτί», ψηλότερος και  με διαφορετικό στιλ από τους υφιστάμενους του ρόστερ του Δικεφάλου.

Χτες ήρθε στη δημοσιότητα το όνομα του Νεμάνια Νίκολιτς, του πολιτογραφημένου Ούγγρου επιθετικού,  ο οποίος προ εβδομάδων αποδεσμεύτηκε από τους Σικάγο Φάιρ του MLS και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Καλύπτει λοιπόν απόλυτα μια από τις βασικές παραμέτρους που είχαν θέσει στην αναζήτηση τους οι πρωταθλητές, αφού οι περιορισμοί ελέω Financial Fair Play δεν επιτρέπουν αγορές, ενώ δυσκολεύουν ακόμη και δανεισμούς.

Παράλληλα, όντας στα 32 του, ο Νίκολιτς εντάσσεται και στο ηλικιακό προφίλ που ήθελαν να έχει επιθετικός που θα αποκτούσαν στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να δώσει το κάτι περισσότερο με την εμπειρία του σε σχέση με τους σαφώς μικρότερους Σβιντέρσκι και Ακπομ.

Είναι όντως κλασικό «εννιάρι», παίζει σχεδόν αποκλειστικά, σε όλη του την καριέρα στην περιοχή, ωστόσο δεν πληροί ένα βασικό κριτήριο: το ύψος! Ο Ούγγρος είναι μόλις στο 1.80! Σε καμία περίπτωση δεν τον λες.. θωρηκτό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο Ακπομ (1.83) όσο και ο Σβιντέρσκι (1.84) είναι πιο ψηλοί από αυτόν! Και από τον Δικέφαλο έχει (πρακτικά) ξεκαθαριστεί πως αναζητείται ψηλότερος φορ από αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε τώρα: "Χτυπάει" πρώην παικταρά του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Θα... φουντάρουν στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags