Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτη κίνηση Tίγρη - Έτσι "χτυπάει" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!
| 2020-01-27 22:58:00

Απίστευτη κίνηση Tίγρη - Όλα τούμπα στη Superleague - Έτσι "χτυπάει" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη κίνηση Tίγρη - Όλα τούμπα στη Superleague - Έτσι "χτυπάει" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!

Ντου Μελισσανίδη την κατάλληλη στιγμή. Χαμός στα πλέι οφ!

ΑΕΚ: Από την πρώτη στιγμή της διαρροής του ενδιαφέροντος της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα ξεκαθαρίσαμε στον sportdog την πραγματική του διάσταση. Και όπως αποδεικνύεται μέχρι και σήμερα, αυτή ήταν και η σωστή. Οι «λύκοι» δεν κατέθεσαν πρόταση, ήρθαν, συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ εξετάζοντας τις προϋποθέσεις μιας μεταγραφής του Πορτογάλου φορ,  άκουσαν αρμοδίως πως μόνο με τη ρήτρα του παραχωρείται ο αρχισκόρερ των «κιτρινόμαυρων» και αποχώρησαν, χωρίς έκτοτε να επανέλθουν. Ούτε επαφές,ούτε βελτιωμένη πρόταση (όπως  έγραψαν τις προάλλες τα πορτογαλικά media) ούτε τίποτα.

Προφανώς όμως, επειδή τα πάντα είναι ρευστά σε μια μεταγραφική περίοδο, η διοίκηση της Ενωσης κινήθηκε ταχύτατα εξασφαλίζοντας – όπως παρουσιάστηκε – τη συμφωνία για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, έναντι αγοράς 3 εκατ. ευρώ και άλλου 1 το καλοκαίρι υπό τη μορφή μπόνους. Αυτό τουλάχιστον διέρρευσε τόσο από την πλευρά της ΑΕΚ όσο (κυρίως) από ισπανικά media που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας.

Οι δύο υποθέσεις, αρχικά συνδέθηκαν. Ξεκαθαρίστηκε λοιπόν ότι μόνο η φυγή του ενός (Ολιβέιρα) θα φέρει τον άλλον (Αραούχο). Κάτι που όμως τις τελευταίες ώρες δεν φαίνεται να υφίσταται. Και αυτό γιατί παρότι η Γουλβς… αγνοείται, χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα κάτι αναφορικά με πώληση του Ολιβέιρα, η ΑΕΚ συνεχίζει τις συζητήσεις της για τον Αραούχο. Με μια όμως διαφοροποίηση, αφού αλλάζει τις συνθήκες του όπως είχε διαρρεύσει, συμφωνηθέντος deal.

Πλέον, η Ενωση συζητάει να πετύχει ακριβώς το deal που είχε πετύχει η Αλ Ουάχντα για τον Αραούχο. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ λοιπόν είχε πετύχει τον δανεισμό του «Τσίνο» έναντι 800.000 ως «ενοίκιο» για τον δανεισμό, βάζοντας και option αγοράς 6 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο πλέον, αλλά όχι με τόση υψηλή option προσπαθεί να πετύχει η Ενωση, σε περίπτωση που αποφασιστεί τελεσιδίκως να προχωρήσουν οι «κιτρινόμαυροι» στην άμεση προσθήκη του Αργεντινού επιθετικού, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τον Ολιβέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρεπορτάζ-σοκ για ΑΕΚ - Πολύ άσχημα τα νέα λόγω... Ολυμπιακού - "Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags