Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Παρμένος" ο Ιβάν: Σκέφτεται να ρίξει τη... βόμβα στην Τούμπα
| 2020-01-28 15:35:00

"Παρμένος" ο Σαββίδης - Σκέφτεται να ρίξει τη... βόμβα στην Τούμπα - "Μπλόκο" λόγω χρημάτων!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Παρμένος" ο Σαββίδης - Σκέφτεται να ρίξει τη... βόμβα στην Τούμπα - "Μπλόκο" λόγω χρημάτων!

Γιατί είναι τρελαμένοι στον ΠΑΟΚ; Ποιος... ζορίζεται, τι τον σώζει;

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει  να είναι σύμπτωση. Με το στανιό, με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε χθες, και χθες, ο ΠΑΟΚ τον Βόλο στην Τούμπα.

Η εικόνα του Δικέφαλου να παίζει στο μισό γήπεδο στο τελευταίο 20λεπτο, να κάνει καθυστερήσεις στο φινάλε του παιχνιδιού, ο κόουτς Φερέιρα να κάνει αλλαγές με εμφανή ανασταλτική προσέγγιση, όλα προκάλεσαν τις εντονότατες αποδοκιμασίες του κόσμου αμέσως με το σφύριγμα της λήξης. 

Σκηνικό που δεν ταιριάζει προφανώς με το γεγονός ότι οι πρωταθλητές με τη νίκη αυτή επέστρεψαν στην κορυφή της κατάταξης. Ανεξαρτήτως του τι προκλήθηκε από το πόρισμα της ΕΕΑ, η εικόνα του ΠΑOΚ στο γήπεδο προβληματίζει. Και ο προβληματισμός, δεν κρύβεται. Ούτε στα υψηλά κλιμάκια του Δικεφάλου, ούτε στην εξέδρα, ούτε στα media. 

Και, δεδομένα, εστιάζει αυτός ο προβληματισμός στον Άμπελ Φερέιρα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν πως αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσα ανοιχτά μέτωπα, το στάτους του Πορτογάλου στα ηνία της ομάδας θα ήταν εξαιρετικά συζητήσιμο. Όχι πως τώρα δεν είναι, απλώς το timing δεν ευνοεί ριζοσπαστικές αλλαγές. 

Ο Φερέιρα πάντως, έχει γίνει δέκτης αυτού του προβληματισμού. Γνωρίζει και ο ίδιος, από πρώτο χέρι, πως κανείς από τη διοίκηση του Δικεφάλου δεν είναι ικανοποιημένος από τη σειρά των προβληματικών εμφανίσεων του ΠΑOΚ. Μέχρι που μπορεί να φτάσει τη δεδομένη πάντα στιγμή η... έκταση και οι συνέπειες αυτού του προβληματισμού, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει. 

Το γεγονός όμως πως δεν κρύβεται, δεν περιορίζεται, δεν σταματάει και εντείνεται, παρά το γενικότερο πλαίσιο που βιώνει ο σύλλογος τις τελευταίες μέρες και ώρες είναι ενδεικτικό της αποδοχής(;) που -δεν- απολαμβάνει πλέον ο Αμπέλ Φερέιρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρέπει να σημειωθεί για την ιστορία, πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο για 2,5 ακόμη χρόνια, άκρως πλουσιοπάροχο και πως ενδεχόμενη αποζημίωσή του δυσκολεύει οποιαδήποτε σκέψη μονομερούς απομάκρυνσής του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eπίθεση Καραπαπά για κυβέρνηση, ΠΑΟΚ - Post με απίστευτες εκφράσεις - Χαμός στα social (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags