Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο κατεργάρης που γουστάρεις! Τζίτζι γερά και χρόνια σου πολλά
| 2020-01-28 19:16:00

Ο κατεργάρης που γουστάρεις! Τζίτζι γερά και χρόνια σου πολλά

Sportdog Team
Ο κατεργάρης που γουστάρεις! Τζίτζι γερά και χρόνια σου πολλά

Ποια ιστορία του Μπουφόν έχουν ξεχάσει πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι.

Τα 42 του έκλεισε στις 28 Ιανουαρίου ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος παρότι έχει μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα, η οποία είναι γεμάτη από τίτλους και συγκινήσεις. Έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας, έχει σηκώσει πρωταθλήματα.

Ένα απωθημένο έχει ο δύστυχος και αυτό δεν είναι άλλο από το Champions League. Παρότι έχει παίξει σε δύο τελικούς (2003 και 2015) δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο, μπαίνοντας στη λίστα με άλλα τεράστια ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που επίσης δεν έχουν γευθεί αυτήν τη χαρά.

Ο Μπουφόν έχει υπάρξει μεγάλος κατεργάρης στη ζωή του. Το 1997 πλαστογράφησε το απολυτήριό του προκειμένου να εισαχθεί σε Νομική σχολή της πατρίδας του. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο, έγινε αντιληπτός και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο ίδιος δε διστάζει να δηλώσει ότι: «όλοι νόμιζαν ότι είμαι τρελός και διεφθαρμένος». Παρόλα αυτά, και μέσω της πορείας του στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, κατάφερε να ωριμάσει και να αποδείξει με τις πράξεις του ότι το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί παρελθόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags