Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν δεν θα κρατήσει ο Αλαφούζος - Τρελαμένος Ρόκα - Εξωπραγματικά λεφτά - Τον κάνουν "δώρο";
| 2020-01-28 22:29:00

Αυτόν δεν θα κρατήσει ο Αλαφούζος - Τρελαμένος Ρόκα - Εξωπραγματικά λεφτά - Τον κάνουν "δώρο";

του Νίκου Στεργίου
Αυτόν δεν θα κρατήσει ο Αλαφούζος - Τρελαμένος Ρόκα - Εξωπραγματικά λεφτά - Τον κάνουν "δώρο";

Stop στο σερί των υπογραφών. Γιατί μετράει μέρες. Όλο το στόρι.

Παναθηναϊκός: Κοντεύουν δύο εβδομάδες από τότε που δημοσιεύτηκε το "ενδιαφέρον" της Αλ Ουάχντα για τον Εμάνουελ Ινσούα. Το sportdog ήταν το μόνο μέσο που αντιμετώπισε άκρως σκωπτικά, άκρως επιφυλακτικά από την πρώτη στιγμή, την εν λόγω είδηση. Μεταφέροντας και τι πραγματικά ισχύει στα… ενδότερα του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, την οικονομική διάθεση που έχει ως προς τις προτάσεις και τα ενδιαφέροντα με τα οποία κατά καιρούς συνδέθηκε στην Ελλάδα, αλλά και εν προκειμένω με το θέμα του Αργεντινού αριστερού μπακ.

Είναι ενδεικτικό άλλωστε πως οι δύο σύλλογοι σε όλο αυτό το διάστημα, δεν είχαν καμία απολύτως επαφή, απλώς στον Παναθηναϊκό γνώριζαν -μέσω του μάνατζερ και αδερφού του Ινσούα- πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και πως θα κατατεθεί πρόταση. Αυτή, ακόμη, αγνοείται. Και πλέον, πλησιάζοντας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται ολοένα και λιγότερο πιθανό, ακόμη και σε όσους το πιστεύουν και το "ελπίζουν" πως θα έρθει.

Εχουμε επίσης μεταφέρει πως η μεγαλύτερη ανησυχία του Τσάβι Ρόκα ήταν εξ αρχής να αντιμετώπιζε ακριβώς σε αυτό το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου την πίεση του Ινσούα, ο οποίος έχοντας (πιθανώς) συμφωνήσει με την Αλ Ουάχντα θα… τραβούσε το σκοινί είτε για να αποδεσμευτεί άμεσα είτε για να "υποχρεώσει" τον Παναθηναϊκό να δεχτεί ένα… συμβολικό αντίτιμο για την παραχώρησή του.

Κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει (επίσης). Η αλήθεια όμως είναι πως τώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία των μεταγραφών, με τον Παναθηναϊκό πάντως να διακηρύττει πως δεν πρόκειται να δεχτεί οτιδήποτε από εδώ και μέρα και ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αναφορικά με τον Ινσούα.

 Με την ελπίδα (για τους "πράσινους") πως δεν θα… χρειαστεί να το αντιμετωπίσουν, αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τους όρους για ενδεχόμενη παραμονή και επέκταση συμβολαίου του Αργεντινού. Απλώς, δίνει χρόνο ως το καλοκαίρι για περαιτέρω επαφές και προσέγγιση. Όσο όμως η πλευρά Ινσούα επιμένει στα ποσά που έχει εξ αρχής ζητήσει (+500.000), δύσκολο, πολύ δύσκολο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και μέσα στο χαμό... Γιαννακόπουλος! Ανακοίνωση-φωτιά από τον Δημήτρη - Φοβερές εξελίξεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags