Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αδιανόητη εξέλιξη! Καμία νέα πρόταση για Ποντένσε - Γιατί... γύρισε
| 2020-01-29 12:23:00

Αδιανόητη εξέλιξη! Καμία νέα πρόταση για Ποντένσε - Γιατί... γύρισε - Νέο ρεκόρ από Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητη εξέλιξη! Καμία νέα πρόταση για Ποντένσε - Γιατί... γύρισε - Νέο ρεκόρ από Μαρινάκη!

"Φόρτωσε" ο παίκτης. Πώς έγινε η ανατροπή. Διάβασε να... ζαλιστείς.

Ολυμπιακός: Το σίριαλ της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε ολοκληρώθηκε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Γουλβς.

Η... λογική σε αυτήν την ιστορία επικράτησε και όπως είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε πως η μεταγραφή του στους "λύκους" χαλάει, οι συναισθηματισμοί υποχώρησαν και το deal τελείωσε.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν κατέθεσε νέα, βελτιωμένη προσφορά για τον Ποντένσε. Άλλωστε, δια στόματος του υπευθύνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, η διαφορά που επικαλέστηκε ο Ολυμπιακός για την εμπλοκή της μεταγραφής, δεν αφορούσε τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, αλλά αυτές του συμβολαίου του Πορτογάλου με τη Γουλβς.

Απλώς, ξεπεράστηκε το... θυμικό, που οδήγησε τον Ολυμπιακό, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ στην απόφαση να "παγώσει" τις διαπραγματεύσεις, η τεράστια επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Πρέμιερσιπ δεν ήταν δυνατόν να παραγνωριστεί, αυτονόητο πως το οικονομικό αντίτιμο ήταν... τεράστιο (ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του Ολυμπιακού όπως και να έχει, όποιοι και αν είναι τελικά το ποσό που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί) και από τη στιγμή που κανείς και από την άλλη πλευρά (Γουλβς - Μέντες) δεν το κράτησε... μανιάτικο από την ξαφνική υπαναχώρηση των "ερυθρόλευκων", η συμφωνία προχώρησε και ολοκληρώθηκε.

Χωρίς παρατράγουδα, χωρίς πρόσθετες διαφοροποιήσεις, παρά μόνο με το... ραφινάρισμα μερικών λεπτομερειών, όπως η καταβολή των χρημάτων που θα δώσουν οι "λύκοι" και το ύψος των προβλεπόμενων μπόνους που σύμφωνα με πληροφορίες ανεβάζουν το συνολικό ποσό της μεταγραφής (πάντα σε περίπτωση που επιτευχθούν) πάνω από τα 30 εκατ. ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερά πράγματα: Νέο διαζύγιο στον Ολυμπιακό - Παρελθόν... τίμιος επιθετικός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags