29/01/20 - 17:46

Νεά "επίθεση" του ΠΑΟΚ στα μέλη της ΕΕΑ - Ετοιμάζει μηνύσεις!

Διαβάστε τι αναφέρουν οι Ασπρόμαυροι.

Sportdog Team
Νεά "επίθεση" του ΠΑΟΚ στα μέλη της ΕΕΑ - Ετοιμάζει μηνύσεις!
1.703views 0shares

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά κατά των μελών της ΕΕΑ, ενώ θα ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα μέλη της Επιτροπής.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου υποστηρίζουν πως η Επιτροπή είναι ελεγχόμενη από τον Λευτέρη Αυγενάκη και εξαπολύουν "επίθεση" κατά των μελών της, Αρκούδη, Τζουλάκη και Φαραντούρη.

"Συνιστάμε στον κ. Αρκούδη να σκεφτεί πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στα δικαστήρια που έρχονται (μπορεί να έχει ο άνθρωπος περιουσία -βέβαια- και σίγουρα όχι από την άμισθη ενασχόλησή του με την ΕΕΑ) εναντίον του για σωρεία αδικημάτων που ετέλεσε αντί να δίνει συνεντεύξεις και να διαρρέει για εκ νέου κλήσεις της Αυγενάκειας Επιτροπής για δήθεν ζητήματα που του είπαν οι εντολείς του...", τονίζουν χαρακτηριστικά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ γύρω από το ρόλο του Αρκούδη.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν μένουν εκεί, καθώς υποστηρίζουν ότι θα επανέλθουν για το "αμαρτωλό παρελθόν του Τζουλάκη" όπως τονίζουν, ενώ για τον Φαραντούρη σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι "Όσον αφορά τον ποιητή Φαραντούρη (για όσους δεν το ξέρετε πέραν της ιδιότητάς του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ως καθηγητής, εκδίδει και ποιήματα) θα μας εξηγήσει γιατί συναντήθηκε με τον δικηγόρο Τζουγανάτο και εν συνεχεία αυτός συναντήθηκε στις 11 το βράδυ με στελέχη του ΟΣΦΠ στο γραφείο του στις 20/1".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ