29/01/20 - 21:20

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ - Καταγγελία-βόμβα για την ΕΕΑ!

Νέα ανακοίνωση από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ - Καταγγελία-βόμβα για την ΕΕΑ!
3.277views 0shares

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ότι ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία με βάση στοιχεία που επικαλείται.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου υποστηρίζουν πως υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, που συνδέεται με φιλική σχέση με μέλος της ΕΕΑ, ανάμεσα στον πρώτο, τη νομική σύμβουλο του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, τον νομικό σύμβουλο των ερυθρόλευκων Γιάννη Χατζησαββάογλου και τον Βαγγέλη Μπραουδάκη, υπευθύνου του Γραφείου Τύπου του υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ. 

Πιο αναλυτικά:

Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ