Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οργιάζουν οι φήμες για τον Μπεργκ - Αγόρασε σπίτι και γυρίζει;
| 2020-01-30 12:36:00

Φωτιά οι φήμες για Μπεργκ - Αγόρασε σπίτι και γυρίζει; - Τι έγινε με Αλαφούζο - Τρελαμένοι οι οπαδοί

του Νίκου Στεργίου
Φωτιά οι φήμες για Μπεργκ - Αγόρασε σπίτι και γυρίζει; - Τι έγινε με Αλαφούζο - Τρελαμένοι οι οπαδοί

Χαμός στη Σουηδία. Γουστάρει Ελλάδα η οικογένεια. 50-50 να...

Παναθηναϊκός: Ιδιαίτερη έκταση πήρε χθες στα σουηδικά media ο Μάρκους Μπεργκ. Αφορμή, η αγορά από τον Σουηδό επιθετικό ενός πολυτελέστατου σπιτιού στο Γκέτεμποργκ, κάτι που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του υποδηλώνει την επιθυμία της οικογένειας για επαναπατρισμό και συμφωνία με την ομάδα από την οποία ουσιαστικά ο 34χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο για συμφωνία της Γκέτεμποργκ και με τον αλλοτινό μέσο της ΑΕΚ, τον Γιάκουμπ Γιόχανσον, επικαλούμενες και (ανώνυμες - κάτι που δεν συνηθίζεται για τα media της σκανδιναβικής χώρα) πηγές από τον σουηδικό σύλλογο.

Αναφορικά με τον Μπεργκ, για τον οποίο υπάρχει πάντα η φημολογία επιστροφής του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό -αφού κακά τα ψέματα μετά το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος φρόντισε να "κάψει" οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα για εκ νέου ερχομό του στη χώρα μας για άλλη, πλην των "πράσινων", ομάδα- η οποιαδήποτε συζήτηση είναι τουλάχιστον πρώιμη.

Ειδικά ως προς την αιτία της, την αγορά δηλαδή σπιτιού στο Γκέτεμποργκ, αυτό δεν συνιστά καν... είδηση! Η οικογένεια Μπεργκ απέκτησε το συγκεκριμένο σπίτι το περασμένο καλοκαίρι, πριν καν συμφωνήσει με την Κράσνονταρ. Ο ίδιος ο Μπεργκ ποτέ του δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει στο Γκέτεμποργκ για να κλείσει εκεί την καριέρα του, χωρίς όμως ποτέ να το προσδιορίσει χρονικά.

Με τον Παναθηναϊκό και ειδικότερα με τον Γιάννη Αλαφούζο βρίσκεται όντως σε ανοιχτή γραμμή, ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ορθάνοιχτος από τη στιγμή που αποχώρησε από το "τριφύλλι" και γνωρίζει από πρώτο χέρι πως αν ο ίδιος το αποφασίσει, η πόρτα των "πράσινων" είναι ορθάνοιχτη.

Και σε επίπεδο οικογένειας, είναι πασίγνωστο -άλλωστε ούτε ο ίδιος ο Μπεργκ το έχει κρύψει- πως η δική του πέρασε εξαιρετικά στο διάστημα που αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό, ενώ ακόμη και στη βάση που έθεσαν το θέμα Γκέτεμποργκ οι Σουηδοί, τότε επίσης θα πρέπει να τονιστεί πως η οικογένεια Μπεργκ έχει αγοράσει σπίτι και στην Αθήνα.

Ακόμη λοιπόν είναι νωρίς να προκριθεί και να προεξοφληθεί το οτιδήποτε αναφορικά με το άμεσο μέλλον του Μπεργκ και τις αποφάσεις της οικογένειάς του, την οποία και πλέον λαμβάνει απόλυτα υπ' όψην. 50-50 είναι -για να το πούμε και... μπακαλίστικα- αυτήν τη στιγμή οι πιθανότητες επαναπατρισμού από τη μία και συνέχειας εκτός Σουηδίας (για να μην το προσδιορίσουμε αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό) από την άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος από τον ΠΑΟ Έλληνας άσος - Πέρσι ήταν βασικός - Απίθανο πού πάει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags