30/01/20 - 14:42

Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Γι αυτό την αγόρασε ο Σαββίδης"

Ποιος προχώρησε σ' αυτήν την δήλωση!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Γι αυτό την αγόρασε ο Σαββίδης"
6.024views 0shares

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Η Ειρήνη Μαρούπα μίλησε στο metropolis fm και σχολίασε πως ο Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη για να τη σώσει από τους Τούρκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα.
 
Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας".


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ