30/01/20 - 18:38

Αθωώθηκε ο Καραπαπάς για το επεισόδιο με Μπέο στον Βόλο! Στα... μαλακά ο Ολυμπιακός

Απαλλάχθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών.  

Sportdog Team
Αθωώθηκε ο Καραπαπάς για το επεισόδιο με Μπέο στον Βόλο! Στα... μαλακά ο Ολυμπιακός
1.716views 0shares

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Καραπαπάς αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το επεισόδιο που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο στην αναμέτρηση Βόλος - Ολυμπιακός.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Ερυθρολεύκων είχε αρχικά τιμωρηθεί πρωτόδικα με δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και άσκησε έφεση, η οποία εκδικάστηκε την Τετάρτη 29/1, με τον Κώστα Καραπαπά να απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

Όσο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τιμωρήθηκε με 2.000 ευρώ για όσα έλαβαν χώρα στην προαναφερθείσα αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τη Επιτροπής Εφέσεων:

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμ. 12/2020 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΟΣ. Διακρατεί και δικάζει τις υποθέσεις. Αποφαίνεται ότι ο δεύτερος εγκαλούμενος-εκκαλών (Κ. Καραπαπάς) δεν τέλεσε στην αποδιδόμενη σ’αυτόν πειθαρχική παράβαση (1, 2 περ.ε, 5 επ., 10 παρ.1 περ .β΄ σε συνδυασμό με το 11 παρ.1, 2, και 3, 12 παρ.1 περ. α του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Δέχεται ότι η πρώτη εγκαλούμενη-εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’αυτήν πειθαρχική παράβαση (των αρθρων 1, 5 επ., 14 παρ.1,2,3, και 4 περ.β΄, 15 παρ.1 εδ. α περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την ως άνω πειθαρχική παράβαση τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ-Ολυμπιακός στις 22/12/2019).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ