Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Νέα εξέλιξη με Πρίγιοβιτς – Τρελό "χουνέρι" από Τεν Κάτε – Τι... παίζει με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!
| 2020-01-31 08:42:00

Νέα εξέλιξη με Πρίγιοβιτς – Τρελό "χουνέρι" από Τεν Κάτε – Τι... παίζει με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη με Πρίγιοβιτς – Τρελό "χουνέρι" από Τεν Κάτε – Τι... παίζει με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Φούντωσαν τα σενάρια, σκάει άμεσα μεταγραφή.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Αλ Ιτιχάντ και ο Χενκ Τεν Κάτε του έδειξε τον δρόμο προς τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Μπορεί ο Σέρβος ακόμα να μην έχει βρει την επόμενη ομάδα του, αφού οι συζητήσεις με την Μπεσίκτας δεν ολοκληρώθηκαν, ωστόσο ο νυν προπονητής του βρήκε και έκλεισε ήδη τον αντικαταστάτη του, δείχνοντας ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Η Αλ Ιτιχάντ λοιπόν έκλεισε για την κορυφή της επίθεσης τον Βίλφρεντ Μπονί, που αγωνιζόταν στην Αλ Αράμπι. Ο 32χρονος φορ είναι από τον Ιούλιο χωρίς ομάδα ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων από Σουόνσι, Μάντσεστερ Σίτι, Στόουκ.

Ο Ιβοριανός θα αντικαταστήσει τον Σέρβο στην κορυφή της επίθεσης της Αλ Ιτιχάντ, με τον δεύτερο να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, που θα είναι πιθανότατα στην Ευρώπη.

 Τα σενάρια πάντως για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχουν ατονήσει το τελευταίο διάστημα. Οι Πειραιώτες άλλωστε για την αναπληρωματικό φορ πήραν τον Χασάν, ενώ στον Δικέφαλο παρότι επιθυμία του Φερέιρα είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, η διοίκηση δίνει προτεραιότητα σε άλλες θέσεις, όπως αυτή του στόπερ και του αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags