Facebook Pixel ΑΕΚ: Τόσα λεφτά θα παίρνει ο Αραούχο
| 2020-01-31 08:55:00

Παίρνει "φωτιά" η ΑΕΚ με Αραούχο! Δεν φτάνει τον Ολιβέιρα - Τα παίρνει και ισοφαρίζει τον Λιβάγια

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει "φωτιά" η ΑΕΚ με Αραούχο! Δεν φτάνει τον Ολιβέιρα - Τα παίρνει και ισοφαρίζει τον Λιβάγια

Τριπλέτα θανάτου αγωνιστικά και οικονομικά για την Ένωση.

ΑΕΚ: Τόσα λεφτά θα παίρνει ο Αραούχο

Στον αστερισμό του Αραούχο κινείται η επικαιρότητα που αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ!

Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να κινηθεί η Ένωση για την απόκτηση του Αργεντινού φορ, την περίπτωση του οποίου δούλευε μυστικά η ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Σημαντικός παράγων για την πραγματοποίηση της μεταγραφής ήταν η επιθυμία του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος είχε ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα. Μάλιστα πριν μέρες ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, είχε υποστηρίξει, ότι η υπόθεση θα ολοκληρωνόταν άμεσα.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, από την Πέμπτη γνωρίζετε, ότι η ΑΕΚ θα πληρώσει τώρα 300.000 τη Λας Πάλμας και το καλοκαίρι θα κληθεί να πληρώσει υποχρεωτικά την οψιόν αγοράς, η οποία φτάνει στα 3 Εκατ. Ευρώ. Οπότε το καλοκαίρι θα δώσει 2,7 εκατ.Ευρώ. Αν η ελληνική ομάδα δεν προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, θα πληρώσει ποινή 200.000 ευρώ στον ισπανικό σύλλογο.

Ο Αραούχο, ο οποίος όπως έχετε πληροφορηθεί, αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα, θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών και οι απολαβές του θα φτάνουν στις 700.000 ευρώ τον χρόνο.

Έτσι ο Αργεντινός θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ΑΕΚ (ο Λιβάγια παίρνει τα ίδια λεφτά ετησίως). Το υψηλότερο συμβόλαιο στην Ένωση απολαμβάνει ο Νέλσον Ολιβέιρα με 1,2 εκατ.Ευρώ ετησίως.

Βέβαια η υπόθεση του Πορτογάλου με τη Γουλβς παραμένει ανοικτή, παρ'όλα αυτά οι οπαδοί της ΑΕΚ ονειρεύονται την τριπλέτα-φωτιά που θα δημιουργηθεί μπροστά με Λιβάγια, Αραούχο και Ολιβέιρα και τρελαίνονται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags