Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπιασε τα 500 και ανεβάζει τις απαιτήσεις ο Μέσι! Αυτή είναι η επιθυμία στο συμβόλαιό του
| 2020-02-01 06:35:00

Έπιασε τα 500 και ανεβάζει τις απαιτήσεις ο Μέσι! Αυτή είναι η επιθυμία στο συμβόλαιό του

Sportdog Team
Έπιασε τα 500 και ανεβάζει τις απαιτήσεις ο Μέσι! Αυτή είναι η επιθυμία στο συμβόλαιό του

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει όρους.

Το πέτυχε και αυτό το ρεκόρ ο Λιονέλ Μέσι. Με δύο γκολ πανηγύρισε την 500η του νίκη σε 710 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Λεγανές (5-0) στο ισπανικό Κύπελλο, όπου οι Καταλανοί εξασφάλισαν πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σημειωτέον, ότι η Μπαρτσελόνα...γιόρτασε το επίτευγμα με ανάλογη ανάρτηση στο twitter.

Η mundodeportivo ανέφερε την Παρασκευή, ότι το συμβόλαιο του Μέσι τελειώνει το 2021, μπορεί να μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, αλλά εκείνος αποφάσισε να μείνει. Μάλιστα σημειώνεται πως επιθυμία του είναι να γίνεται κάθε χρόνο ανανέωση του συμβολαίου του, προκειμένου να εξετάζει τις συνθήκες.

Ο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του τις 16 Οκτωβρίου 2004, (με προπονητή τον Φρανκ Ράικαρντ) σε ηλικία 17 ετών και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ (νίκησε 1-0 η Μπάρτσα).

Ο Μέσι σε αυτούς στους 710 αγώνες έχει χάσει 79 φορές και...είχε 131 ματς ισόπαλα. Ο Μέσι έχει 349 νίκες στο πρωτάθλημα, 83 στο Champions League, 51 στο Copa del Rey, εννέα στο Ισπανικό Super Cup, πέντε στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και τρεις στο ευρωπαϊκό Super Cup.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags