Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σωτηρακόπουλος αποθεώνει Μπρούνο Φερνάντες
| 2020-02-01 02:31:00

Ο Σωτηρακόπουλος αποθεώνει Μπρούνο Φερνάντες

Sportdog Team
Ο Σωτηρακόπουλος αποθεώνει Μπρούνο Φερνάντες

Τα κενά στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φώναζαν» από καιρό.

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι μεταγραφή που ενθουσιάζει τον κόσμο της Γιουνάιτεντ, η ομάδα έχει ανάγκη από τέτοια ονόματα που μπορούν να χαρακτηριστούν πως είναι ... από το πάνω ράφι, ωστόσο, ο σύλλογος χρειάζεται σοβαρό πλάνο και στιβαρό προπονητή για να αλλάξει ρότα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε έπειτα από πολλά επεισόδια να πάρει τον Πορτογάλο χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τα 50+ εκατομμύρια που διατίθενται για την απόκτησή του ν' αποτελούν αυτή τη στιγμή ό,τι πιο ακριβό για τον Ιανουάριο του 2020 στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τα κενά στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φώναζαν» από καιρό και αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι μια προσθήκη που και ποιοτική είναι αλλά και τις εντυπώσεις κερδίζει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή προτού τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στο απαιτητικό επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το θέμα είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε αρκετά τακτικά μεταγραφές που σκορπούσαν ενθουσιασμό και ήταν από το ... πάνω ράφι, όμως, αυτό δεν μπορούσε ν' αποτελέσει εγγύηση τίτλων.

Για να γίνει αυτό και η ομάδα να επιστρέψει σε κατάσταση που να μπορεί να διεκδικεί πρωτάθλημα και λοιπούς στόχους, θα πρέπει να υπάρξει σωστό πλάνο και προπονητής στον οποίο θα μπορεί και θα πρέπει να στηριχθεί πολύ πιο δυναμικά ο σύλλογος για να γίνει δουλειά.

Είναι μια καλή αρχή η απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες σε ό,τι αφορά και το πρεστίζ της Γιουνάιτεντ αναφορικά με την προσέλκυση τέτοιων παικτών, αλλά δεν παύει να είναι απλά ένα κομμάτι μιας «πίτας» που έχει αρκετά άλλα πράγματα ν' απαιτήσει...

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags