Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με Κασάμι στον Ολυμπιακό – Ποιος... τον έφαγε – Έρχεται και υπογράφει στο Λιμάνι ο...
| 2020-01-31 14:11:00

Ανατροπή με Κασάμι στον Ολυμπιακό – Ποιος... τον έφαγε – Έρχεται και υπογράφει στο Λιμάνι ο...

Sportdog Team
Ανατροπή με Κασάμι στον Ολυμπιακό – Ποιος... τον έφαγε – Έρχεται και υπογράφει στο Λιμάνι ο...

Ανακοινώνουν μεταγραφή τις επόμενες ώρες οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Αν και έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παϊτίμ Κασάμι τελικά δεν θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ελβετός άσος ήθελε να γυρίσει στο Λιμάνι και είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, όμως δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τη Σιόν με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η μεταγραφή δεν θα γίνει.

Στον Ολυμπιακό πάντως είχαν έτοιμη εναλλακτική λύση, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς «έτρεξαν» την υπόθεση του 27χρονου Καφού της Λέγκια, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στο Λιμάνι.

O Καφού που έρχεται ως αντι-Μπενζιά, είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.85 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, ενώ έχει παίξει και σε πολλά παιχνίδια ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μπενφίκα, για να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2013 στην Βιτόρια Γκιμαράες. Εκεί έμεινε τρία χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 68 συμμετοχές και έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ. Το 2016 πήρε μεταγραφή για την Λοριάν έναντι 2 εκατ. ευρώ. Στην γαλλική ομάδα έμεινε ένα χρόνο και μετά από 23 ματς 2 γκολ και 3 ασίστ, μετακόμισε στην Μετς έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. 

Τον Φεβρουάριο του 2018 η Μετς τον παραχώρησε δανεικό στην Λέγκια για ενάμιση χρόνο με τους Πολωνούς να τον αποκτούν το καλοκαίρι του 2019 με κανονική μεταγραφή. Την φετινή σεζόν με την Λέγκια μετράει δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 27χρονος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags