Facebook Pixel Εξετάζει σοβαρά τον Εμρέ Μορ ο Ολυμπιακός
| 2020-01-31 19:30:00

"Δώρο" Φαλκάο στον Ολυμπιακό! - 23 εκατ. για πάρτη του - Βόμβα στα αποδυτήρια - Νέος Ουάρντα;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Δώρο" Φαλκάο στον Ολυμπιακό! - 23 εκατ. για πάρτη του - Βόμβα στα αποδυτήρια - Νέος Ουάρντα;

Θυμίζει τρελά Ποντένσε. Γιατί τον... στέλνουν. Δείτε ντοκουμέντα...

Την περίπτωση του Εμρέ Μορ φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον γεννηθέντα στη Δανία Τούρκο εξτρέμ, που οι Ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα τους, προκειμένου να καλύψουν το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Premier League και τη Γουλβς.

Ο 22χρονος θεωρείται από τους γνώστες του ρεπορτάζ ως "αγωνιστικό αντίγραφο" του Πορτογάλου άσου. Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε το next big thing της Νόρτζελαντ και ανάγκασε την Ντόρτμουντ να βγάλει 10 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον αγοράσει.

Ωστόσο μια παρεξήγηση του με τον τότε προπονητή της γερμανικής ομάδας, Τόμας Τούχελ, τον... έστειλε στη Θέλτα αντί 13 εκατ. ευρώ. Αυτό κρατήστε το γιατί από την Τουρκία οι πληροφορίες που μας έρχονται και θα διαβάσετε παρακάτω είναι πολύ κατατοπιστικές για τον χαρακτήρα του.

Ο Μορ πήγε στη Γαλατάσαραϊ τον Αύγουστο του 2019 ως δανεικός από τη Θέλτα. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια σε Τουρκία και Ευρώπη, με την τουρκική ομάδα να μην έχει πρόβλημα να τον αποχωριστεί από τον Γενάρη (ο δανεισμός του λήγει στις 30 Ιουνίου 2020).

Η οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από τους Ισπανούς είναι στα 8 εκατ. ευρώ αλλά η Γαλατά δεν είναι διατεθειμένη να την ενεργοποιήσει, την ώρα που οι ετήσιες αποδοχές του 700.000 ευρώ.

Όπως μεταφέρουν έμπιστες πηγές του sportdog από την Τουρκία, "ο Εμρέ Μορ είναι πολύ προβληματικός χαρακτήρας. Γι' αυτό και η Γαλατά θέλει να του βρει ομάδα". Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πριν δύο ημέρες δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο έλεγαν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Σασουόλο και της Τορίνο, ενώ την Παρασκευή στην Τουρκία όλα τα Μέσα μιλούν για Ολυμπιακό.

Ο Μορ ήταν το αστέρι της Τουρκίας το Euro 2016. Είναι πολύ ταλαντούχος ως παίκτης. Η εξέλιξή του όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Στη Γαλατά δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.

Η εξωγηπεδική ζωή του Μορ, ο οποίος μπορεί να είναι Τούρκος, αλλά επειδή γεννήθηκε στη Δανία δεν ομιλεί τουρκικά, δεν είναι και τόσο ήσυχη.

"Είναι τεμπέλης και το μόνο που σκέφτεται είναι να φλερτάρει κορίτσια στο Instagram", αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Μάλιστα, στο διαδίκτυο υπάρχουν ντοκουμέντα με τον Εμρέ να σχολιάζει σε λογαριασμούς γυναικών.

Αυτό όμως σίγουρα προκαλεί ενδιαφέρον είναι η συμπεριφορά του εντός ομάδας. Την περασμένη εβδομάδα, προέκυψε φημολογία στο τουρκικό διαδίκτυο, που υποστήριζε ότι ο Εμρέ Μορ τσακώθηκε με τον Φαλκάο στην προπόνηση της Γαλατά, η οποία δεν επιβεβαίωσε αν η είδηση ευσταθούσε, αλλά ούτε και την αρνήθηκε, κάτι που σίγουρα λέει πολλά.

Στο ελληνικό διαδίκτυο το όνομα του Εμρέ Μορ παίζει πολύ δυνατά. Στον Ολυμπιακό όμως δεν περνούν τέτοιοι χαρακτήρες παικτών, ούτε αποδέχονται τέτοιες συμπεριφορές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρίχνει "άκυρο" στον Ολυμπιακό "δεκάρι"- φωτιά - Δεν θέλει Ελλάδα - Τον πείθει ο Μέντες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags