Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι γράφει στο σημερινό του άρθρο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
| 2020-02-01 10:11:00

Κορυφαίο άρθρο από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό: "Αποδόμηση Σαββίδη - Έχουν κόμπλεξ"!

Sportdog Team
Κορυφαίο άρθρο από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό: "Αποδόμηση Σαββίδη - Έχουν κόμπλεξ"!

Τι αναφέρουν στη συμπρωτεύουσα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι γράφει στο σημερινό του άρθρο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε  στη σημερινή Forza:

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα μήπως και καταφέρουν να σπάσουν σε κάποιο ποσοστό την απίστευτη συσπείρωση που υπάρχει εντός ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξη που απολαμβάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή τη στιγμή στη χώρα, δεν υπάρχει άλλος ηγέτης με μεγαλύτερη δημοτικότητα στο κοινό που απευθύνεται, σε σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. 

Στο μέγεθος του ΠΑΟΚ, σε ένα τόσο μεγάλο κοινό που εκπροσωπεί, ο ηγέτης του Δικεφάλου χαίρει της μεγαλύτερης εκτίμησης που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε στην Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι που φυσικά κέρδισε ο Σαββίδης μέσα στα 7,5 χρόνια παρουσίας του στην ηγεσία της ΠΑΕ. Αυτό ακριβώς δεν μπορούν να χωνέψουν οι αντίπαλοι και κυρίως οι Ολυμπιακοί! 

Ειδικά ο Μαρινάκης και οι δικοί του, που ζουν μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης από τους δικούς τους. Τρελαίνονται από όλα αυτά. Κάπως έτσι, εδώ και καιρό ο Καραπαπάς είχε ανακοινώσει ότι όλο το βάρος του Ολυμπιακού πέφτει στην αποδόμηση του Σαββίδη. Βγάζουν μεγάλο μίσος απέναντι του και φυσικά τεράστιο κόμπλεξ γι΄αυτόν που συνέβαλε τα μέγιστα για να αποκαθηλωθούν ποδοσφαιρικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags