Facebook Pixel ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: To ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο sportdog!
| 2020-02-01 12:00:00

Φήμες για έξαλλο Λιβάγια - Τι συνέβη με Αραούχο - Τα... σπάει ο Ολιβέιρα; - "Τρελαμένος" Καρέρα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φήμες για έξαλλο Λιβάγια - Τι συνέβη με Αραούχο - Τα... σπάει ο Ολιβέιρα; - "Τρελαμένος" Καρέρα!

"Φωτιά" στα αποδυτήρια. Ποιοι... βράζουν; Χοντρό παρασκήνιο.
 

ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Από αλλού το περίμεναν, αλλού τους ήρθε στην ΑΕΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Πρόταση, παρά την περί του αντιθέτου φημολογία (αλλά όπως είχε καταγράψει έγκαιρα ο sportdog) δεν ήρθε για τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά για τον Μάρκο Λιβάγια. Από την ιταλική ΣΠΑΛ, η οποία είχε δείξει… διαθέσεις στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου διερευνώντας τις προθέσεις της Ενωσης, χτες όμως, παραχωρώντας τον βασικό της επιθετικό, Αντρέα Πετάνια έναντι 17 εκατ. ευρώ από τη Νάπολι, έψαχνε αντικαταστάτη. 

Και έτσι,  χτύπησε δις την πόρτα της ΑΕΚ, καταθέτοντας ισάριθμες προτάσεις για τον Κροάτη φορ, χωρίς όμως έστω να πλησιάσει στις απαιτήσεις της Ενωσης (σ.σ. 7 εκατ. ευρώ), η οποία δεν μπήκε στη διαδικασία συζητήσεων. Από την Ιταλία λοιπόν κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας η φημολογία πως η συγκεκριμένη άρνηση των «κιτρινόμαυρων» προκάλεσε την ενόχληση τόσο του Λιβάγια όσο και του ατζέντη του, του (Ιταλού) Φεντερίκο Παστορέλο.

Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται – μόνο η πράξη άλλωστε θα το δείξει αυτό – αλλά και σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ μάλλον… αναιρείται από την θερμή υποδοχή που φέρεται να επιφύλαξε ο Κροάτης στον Σέρχιο Αραούχο, σε επικοινωνία που είχαν μετά την άφιξη του Αργεντινού στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ενωση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε από εδώ και πέρα τη συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου, των τριών βεντετών της ΑΕΚ στην επίθεση. Και αν γι’ αυτήν του «Τσίνο» δεν (πρέπει να) συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού η μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην Ενωση πραγματοποιήθηκε, για τους Ολιβέιρα, Λιβάγια, τα πράγματα δεν είναι τα ίδια, αφού αμφότεροι έφτασαν κοντά στο να φύγουν από την Ενωση φέρνοντας στο τραπέζι των «κιτρινόμαυρων», αν όχι προτάσεις, τουλάχιστον ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων που σε πρώτη ανάγνωση τουλάχιστον, δεν άφηνε αδιάφορους τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Τίγρης - Νέο... μπαμ μετά τον Αραούχο - Εντολή σε Ίβιτς για παικταρά μέχρι το βράδυ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags