Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Θανάσης Κατσαρής: Μίλησε με σκληρή γλώσσα!
| 2020-02-01 14:07:00

Ατάκα-"βόμβα" Κατσαρή από τη Θεσσαλονίκη: "Στημένη η Επιτροπή - Με σκονάκι η απόφαση"!

Sportdog Team
Ατάκα-"βόμβα" Κατσαρή από τη Θεσσαλονίκη: "Στημένη η Επιτροπή - Με σκονάκι η απόφαση"!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο προσκήνιο.

ΠΑΟΚ - Θανάσης Κατσαρής: Μίλησε με σκληρή γλώσσα!

Για την εισήγηση – έκτρωμα της ΕΕΑ, την απουσία της ΝΔ αλλά και τα όσα ειπώθηκαν με τους βουλευτές στη σημερινή συνάντηση στο PAOK Sports Arena, μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ο ΠΑΟΚ κάλεσε όλους τους βουλευτές της A’ και B’ Θεσσαλονίκης και ευχαριστούμε αυτούς που ήρθανε. Δε ζητάμε καμία χάρη, ο ΠΑΟΚ λύνει τα προβλήματα του μόνος. Eμείς ζητήσαμε ισονομία. Όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν υπήρξε νόμιμη απόφαση, από μια στημένη επιτροπή με απόφαση σαν... σκονακι ώστε να ριξει τον ΠΑΟΚ. Όλοι πλέον στην Eπιτροπή μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος έφερε το στημένο χαρτάκι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το δίκαιο».

Ερωτηθείς για την απουσία της ΝΔ:

«Μας ενημέρωσαν ότι δεν χρειάζεται να έρθουν από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός θα πάει το θέμα στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ».

Για το αν υπήρχαν προτάσεις:

«Θέλουμε να σταματήσουν οι στημένες Επιτροπές και να υπάρξει μια νόμιμη διαδικασία, εμείς δεν θα σταματήσουμε ποτέ και θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας με οποιονδήποτε τρόπο. Είδατε ότι ο Πρωθυπουργός έβαλε στον πάτο τον Αυγενάκη που όρισε δύο μέλη από τον Πειραιά πολύ γρήγορα, ενώ πλέον είναι στο περιθώριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags