Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα ταξιδέψει ο Δικέφαλος στην Αθήνα
| 2020-02-01 15:03:00

Με σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ - Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φερέιρα με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Με σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ - Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φερέιρα με Παναθηναϊκό!

Πλήγμα για τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα ταξιδέψει ο Δικέφαλος στην Αθήνα, καθώς οι δυο παίκτες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς του και να βρουν ρυθμό.

Συγκεκριμένα οι 19 παίκτες είναι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μοιάζει αιώνας με όσα μεσολάβησαν, ωστόσο δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από το προηγούμενο ματς. Η δράση επιστρέφει κι ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Παναθηναϊκό (02.02).

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αφορούσε την τακτική τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και την εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στατικών φάσεων.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε συντηρητικό πρόγραμμα με θεραπείες λόγω του τραυματισμού του στον τένοντα του ορθού μηριαίου και η πορεία της αποκατάστασής του αξιολογείται καθημερινά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του που δεν του έχει επιτρέψει ν’ αγωνιστεί μέσα στο 2020 και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Οι 19 παίκτες που έχει ο Αμπέλ Φερέιρα στην διάθεσή του είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags