Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοιρασιά στην Κρήτη! Άντεξε η ΑΕΛ απέναντι στον ΟΦΗ
| 2020-02-01 19:13:00

Μοιρασιά στην Κρήτη! Άντεξε η ΑΕΛ απέναντι στον ΟΦΗ

Sportdog Team
Μοιρασιά στην Κρήτη! Άντεξε η ΑΕΛ απέναντι στον ΟΦΗ

Λευκή ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν ΟΦΗ και ΑΕΛ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να μάχονται για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν πιο προσεκτικοί και ήθελαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΛ είχε νωρίς και μια απώλεια, με τον Μασούρα να τραυματίζεται στο 24ο λεπτό και να δίνει τη θέση του Μπούστος.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στο ΟΦΗ, όταν μετά από άψογο κοντρόλ και σουτ του Βαζ στην κίνηση, μέσα και δεξιά από την περιοχή, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κρίστινσον.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την κρητική ομάδα να πιέζει για το γκολ. Στο 66' ο Βαζ δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, ενώ στο 73' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Φιγκεϊρέδο να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση στην άμυνα της θεσσαλικής ομάδας, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φιγκεϊρέδο στο 95', αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κρίστινσον και τελικά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο διαιτητής Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μεγιάδο, Κοροβέση, Τσιλιανίδη - Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Μπούστος, Μούζεκ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Νέιρα (90' Μάνος), Μεγιάδο, Βαζ (70' Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86' Σόουζα), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας (24' λ.τ. Μπούστος), Σεσέροβιτς, Ουάρντα (87' Βινίσιους), Παπάζογλου (52' Νούνιτς).

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags