Facebook Pixel Βόλος - Λαμία: Επιστροφή στις νίκες για Βόλο, «βούλιαξε» τη Λαμία!
| 2020-02-01 19:16:00

Επιστροφή στις νίκες για Βόλο, «βούλιαξε» τη Λαμία!

Sportdog Team
Επιστροφή στις νίκες για Βόλο, «βούλιαξε» τη Λαμία!

Μεγάλη νίκη με 1-0.

Βόλος - Λαμία: Πέρασε σχεδόν ένας μήνας (4 Ιανουαρίου) από την τελευταία νίκη του Βόλου στη Super League, αλλά σήμερα οι νεοφώτιστοι επανήλθαν στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερα παιχνίια νικώντας με 1-0 τη Λαμία για την 22η αγωνιστική της Super League, σε ένα μέτριο ματς στο οποίο το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Μάντζης στο 49'.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο και η μόνη άξια αναφοράς φάση ήταν αυτή στο 16'. Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Βόλου Γκαραβέλη, γιατί θεώρησε ότι έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή. Μετά την χρήση του VAR, όμως, ανακάλεσε την απόφασή του. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ, επομένως έδωσε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι. Στο 49' ο Μουνίθ έκανε τη σέντρα και ο Μάντζης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, που έμεινε ως το τέλος.  

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κάρτες: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Λύρατζης, Τσίκα - Βάντερσον, Ασίγκμπα

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου (75' Λύραντζης ), Τσίκα, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα Φεράρι, Μουνίθ, Ζοάο (84' Γέντρισεκ), Μάντζης (75' Τόρες)

Λαμία: Κάχριμαν, Σκόνδρας (64' Βασιλόγιαννης), Ασίγκμπα, Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς (74' Τιρόνε), Νιάσε (80' Βιγιάλμπα), Μπιανκόνι, Καραμάνος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags