Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε αντι-Ποντένσε! - "Μήνυμα" Ελ Αραμπί σε Χασάν - Έκπληξη Μπα - Σεμέδο τι έπαθες;
| 2020-02-01 21:21:00

Βρήκε αντι-Ποντένσε! - "Μήνυμα" Ελ Αραμπί σε Χασάν - Έκπληξη Μπα - Σεμέδο τι έπαθες;

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε αντι-Ποντένσε! - "Μήνυμα" Ελ Αραμπί σε Χασάν - Έκπληξη Μπα - Σεμέδο τι έπαθες;

Τριάδα-φωτιά. Έκλεισε θέση στη λίστα. Τρελάθηκαν οι οπαδοί.

Ολυμπιακός: Με εμφατική νίκη κόντρα στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με ματς παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με το... πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό και παρά τα τρία γκολ που πέτυχαν, δεν σταμάτησαν να πιέζουν μέχρι το 90’.

Κορυφαίος της βραδιάς ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ξεκίνησε στο δεξί άκρο ωστόσο άλλαζε συνεχώς θέσεις πίσω από τους δύο επιθετικούς και οι περισσότερες φάσεις ξεκινούσαν από τα πόδια του. Ο Γάλλος άσος ήταν πολύ δραστήριος, κάλυψε το κενό του Ποντένσε έστω και προσωρινά, αφού για αυτό τον λόγο αποκτήθηκε ο Εμρέ Μορ, ενώ έδειξε πως συνεργάζεται άψογα με τους Σουντανί και Ελ Αραμπί οι οποίοι για ακόμα μία φορά βρήκαν δίχτυα και... καθάρισαν.

Ο Σουντανί ειδικά με την εμφάνιση του και σήμερα «σφράγισε» την είσοδό του στην ευρωπαϊκή λίστα που θα δηλώσει ο Μαρτίνς τη Δευτέρα, ενώ ο Ελ Αραμπί έστειλε μήνυμα στον Χασάν, ο οποίος αν και βρέθηκε κατευθείαν στην αποστολή και μπήκε αλλαγή στο 80' (την ώρα που μπήκε στο χορτάρι, όλο το γήπεδο αποθέωνε τον Ελ Αραμπί που έβγαινε...) παρότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην Ελλάδα, για να μπει στην 11αδα θα χρειαστεί χρόνο. Ο Μαροκινός φορ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, σκοράρει ακατάπαυστα, ενώ δείχνει να συνεργάζεται άψογα με τον Σουντανί.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή του Μαρτίνς να δώσει φανέλα βασικού στον Μπα δίπλα στον Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας και όχι στον Σισέ. Ο πρώτος παρότι λιγότερο έμπειρος, προτιμήθηκε από τον Πορτογάλο κόουτς, ο οποίος δείχνει να τον πιστεύει πολύ και εκτιμά ότι μπορεί να «δέσει» ως δίδυμο με τον Σεμέδο. Μάλιστα, ο προπονητής των «Ερυθρολεύκων» βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά τον νεαρό στόπερ και για την Ευρώπη, καθώς δεν είναι στη λίστα για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ, ωστόσο μπορεί τώρα να τον βάλει, αφού ο Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Σισέ είναι... πιο πίσω στις προτιμήσεις του.

Για τον Ολυμπιακό πάντως υπήρχαν και αρνητικά συμπεράσματα από το ματς με την Ξάνθη, καθώς για ακόμα ένα ματς ο Σεμέδο έδειξε να μην έχει συγκέντρωση και να κάνει εύκολα λάθη, όπως στη φάση του πέναλτι όπου έχασε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον αντίπαλό του. Ο Πορτογάλος στόπερ, που θυμίζουμε ότι έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω της ανόητης κόκκινης που πήρε στο ματς με τον ΟΦΗ για σπρώξιμο στο ball boy, δείχνει το τελευταίο διάστημα να μην είναι καλά. Δεν είναι στο 100% από πλευράς συγκέντρωσης, κάνει πολλά και εύκολα λάθη και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην «ερυθρόλευκη» άμυνα. Ο Μαρτίνς πρέπει να... δουλέψει μαζί του, καθώς στον μήνα που ξεκίνησε υπάρχουν μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα και τα ματς με την Άρσεναλ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε από τώρα: Αυτός γυρίζει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό - Παίκτης... χειροβομβίδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags