Facebook Pixel Μάξι Λοβέρα - Ολυμπιακός: Την είδε Καστίγιο ο Λοβέρα - Τι έγινε με Φορτούνη - "Πέσιμο" Ομάρ - "Θα σε σκοτώσω"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-01 22:42:00

Την είδε Καστίγιο ο Λοβέρα - Τι έγινε με Φορτούνη - "Πέσιμο" Ομάρ - "Θα σε σκοτώσω"! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Την είδε Καστίγιο ο Λοβέρα - Τι έγινε με Φορτούνη - "Πέσιμο" Ομάρ - "Θα σε σκοτώσω"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ντου" των οπαδών στο twitter. Θυμάστε τον Σούρερ;

Μάξι Λοβέρα - Ολυμπιακός: Ένα σκηνικό που ελάχιστοι παρατήρησαν και γύρισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού πολλά χρόνια πίσω, σημειώθηκε στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία της αναμέτρησης και με τους «Ερυθρολεύκους» να έχουν κερδίσει φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή των Ακριτών, ενώ ο Κώστας Φορτούνης πήγαινε προς την μπάλα για να αναλάβει την εκτέλεση, εμφανίστηκε ο Μάξι Λοβέρα.

Ο Αργεντινός ήθελε να πάρει αυτός το στημένο, όμως ο Έλληνας άσος τον απομάκρυνε χωρίς δεύτερη φάση, με την κάμερα να «πιάνει» το νεαρό εξτρέμ να... διαμαρτύρεται. Αμέσως, στο σημείο πλησίασαν κι άλλοι πιο παλιοί παίκτες της ομάδας για να απομακρύνουν τον Λοβέρα, ενώ ο μικρός τα «άκουσε» σε έντονο ύφος και από τον σημερινό αρχηγό Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Την εκτέλεση ανέλαβε τελικά ο Φορτούνης, ενώ τα όσα έγιναν σχολιάστηκαν από τους φίλους της ομάδας στο twitter, με τους περισσότερους όπως θα δείτε παρακάτω να ζητάνε από τον Λοβέρα να... μάθε να σέβεται, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν και τα όσα είχαν γίνει το 2006, πάλι στο Γ. Καραϊσκάκης σε αγώνα πρωταθλήματος με πρωταγωνιστή τον Νέρι Καστίγιο.

Ο Ουρουγουανός άσος τότε κόντρα στο Αιγάλεω είχε αψηφήσει τις σχετικές εντολές και ενώ ετοιμαζόταν ο Μπουλούτ να εκτελέσει το φάουλ, τότε... πετάχτηκε ο Καστίσιο σούταρε και σκόραρε. Το γκολ όμως δεν πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα, καθώς του την «έπεσαν» οι συμπαίκτες του, με τον Σούρερ να τον κυνηγάει και να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω»! Σύμφωνα μάλιστα, με τον... αστικό μύθο της εποχής, οι δύο τους είχαν και πολύ σοβαρό επεισόδιο στη συνέχεια στα αποδυτήρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Καστίγιο, αλλά και σημερινά σχόλια από τους φίλους του Ολυμπιακού για τον Λοβέρα.


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς - "Πέταξε έξω" Έλληνα άσο για το... αγαπημένο του παιδί!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags