Facebook Pixel ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Ο Αργεντινός επιθετικός και η συνέντευξη στο sportdog για την καριέρα του!
| 2020-02-02 10:00:00

"Φωτιές" για Αραούχο: "Τον είχε κράξει ο προπονητής - Βγάζει τραυματισμούς - Δεν μπορεί τώρα!"

του Γιώργου Κτενά
"Φωτιές" για Αραούχο: "Τον είχε κράξει ο προπονητής - Βγάζει τραυματισμούς - Δεν μπορεί τώρα!"

"Ισπανός" στο sportdog τα λέει χύμα. Τι να περιμένουν οι ΑΕΚτζήδες;

ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Στο γεγονός ότι ο Αραούχο χρειάζεται ένα μήνα για να γίνει ο παίκτης που θυμόμαστε, σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Βαγγέλης Λυκάκης.

Άριστος αναλυτής τού ισπανικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στην πορεία τού Αργεντινού τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στην παραλίγο πώλησή του σε ομάδα τής Σαουδικής Αραβίας, αλλά και στο ότι ο Αραούχο περνούσε πολύ καλά στην Ένωση.  

"Τον είχε κράξει ο προπονητής του - Βγάζει τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια"

"Ο Αραούχο ήταν τραυματίας από την αρχή της σεζόν. Επέστρεψε τον Δεκέμβρη, μπήκε στις προπονήσεις, χρησιμοποιήθηκε λίγο και στο Κύπελλο αλλά ουσιαστικά έχει παίξει ελάχιστα. Ουσιαστικά τον περίμεναν στην ομάδα για να μπει στην 11άδα και εκείνη τη στιγμή ζήτησε να αποχωρήσει. Τον είχε κράξει ο προπονητής του δημόσια γι' αυτό το θέμα, γιατί εκεί που τον περίμεναν να γίνει βασικός εκείνος είπε ότι θέλει να αποχωρήσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Είναι ο Αραούχο που θυμόμαστε από τις θητείες του στην ΑΕΚ;

"Έχει πολλά προσόντα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μπαρτσελόνα τον είχε αγοράσει από την Μπόκα, άσχετα αν δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα της. Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς σε ποια κατάσταση μπορεί να βρεθεί, μπορεί σε δέκα παιχνίδια να έχει βρει τα πατήματά του. Γενικά βγάζει τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια πάντως".

"Δεν είναι μόνο το ταλέντο αλλά και το μυαλό - Θέλει έναν μήνα για να γίνει Αραούχο"

Γιατί δεν έκανε ποτέ το βήμα παραπάνω στην καριέρα του; Μεταγραφή σε ομάδα καλύτερη από τη Λας Πάλμας. 

"Η Λας Πάλμας έπαιζε για χρόνια στην Primera Division. Είχε ευκαιρίες για να παίξει, αλλά είναι τα μυαλά του καθενός, δεν είναι μόνο το ταλέντο του. Αυτός γούσταρε πολύ όταν ήταν στην ΑΕΚ, το έλεγε. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είχε δηλώσει ότι θα τον έδινε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά στη συνέχεια ενημέρωσαν ότι άλλαξαν τα συμφωνηθέντα και δεν θα πουληθεί. Εκεί είπαν για την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα".

Μπορεί να παίξει άμεσα βασικός στην 11άδα της ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ έχει τον Ολιβέιρα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Αραούχο δεν μπορεί να το κάνει άμεσα. Βρίσκεται σε προπονήσεις μεν, αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται έναν μήνα για να πάρει παιχνίδια, να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, να φτιάξει τον ρυθμό του. Είμαστε στα τέλη Φλεβάρη και δεν έχει παίξει παρά ελάχιστα. Αυτοί οι παίκτες, βέβαια, έχουν αποδείξει ότι αν γουστάρουν σε κάποια ομάδα, βγάζουν τον καλό τους εαυτό. Ο Αραούχο γνωρίζει πολύ καλά την ΑΕΚ, τον κόσμο της, τα αποδυτήρια. Αν έρθει θα μπορούσε να είναι πολύ καλή λύση για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο-"ρουκέτα" στην ΑΕΚ λόγω Αραούχο - Δεν είχε κίνητρο ο παιχταράς - Το καλοκαίρι θα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags