Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο Κοροβέσης για ΟΦΗ: "Στο χέρι μας τα playoffs - Δικαιούμουν ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ"
| 2020-02-02 12:07:00

Πήρε θέση ο Κοροβέσης για ΟΦΗ: "Στο χέρι μας τα playoffs - Δικαιούμουν ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Κοροβέσης για ΟΦΗ: "Στο χέρι μας τα playoffs - Δικαιούμουν ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ"

Τι σχολίασε ο άσος των κρητικών!

Η πρόκριση στα playoffs είναι μεγάλος στόχος, αλλά όχι αυτοσκοπός για τον ΟΦΗ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Κοροβέσης. Ο μπακ των Ηρακλειωτών αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, όπου θεωρεί πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα άξιζε.

Αναλυτικά, ο Νίκος Κοροβέσης στον Δημήτρη Τσακίρη μίλησε για:

-το χθεσινό 0-0 με την ΑΕΛ: «Όταν δεν έρχεται η νίκη, ειδικά στην έδρα σου, είσαι λίγο απογοητευμένος. Όμως μένει η προσπάθεια και το χειροκρότημα του κόσμου. Έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας φέτος και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Κάναμε πάνω από 15 τελικές, είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες αλλά πέσαμε πάνω σε έναν καλό τερματοφύλακα. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, όμως δεν τα καταφέραμε».

-το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ: «Είναι μεγάλο κίνητρο για μας να μπούμε στην εξάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Αν κοιτούσαμε τόσο πολύ το αποτέλεσμα δεν θα είχαμε τόσο καλή εικόνα. Έχουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, ξένους αλλά και Έλληνες. Δεν έχουμε κάποιο άγχος, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Νομίζω αν μια ομάδα έχει στο χέρι της την πρόκριση στα playoffs είναι ο ΟΦΗ. Αν τα καταφέρουμε, καλώς… Θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία και να γίνει ο ΟΦΗ όπως παλιά. Όταν είσαι σε αυτή την ομάδα διδάσκεσαι την ιστορία, νιώθεις το βάρος της κληρονομιάς».

-τον τραυματισμό του Φερέιρα: «Δυστυχώς ο τραυματισμός του Φερέιρα είναι σοβαρός. Είναι κάτι λυπηρό και επισκίασε όλη αυτή την προσπάθεια. Ελπίζουμε να γυρίσει δυνατός κοντά μας».

-το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να στηριχτώ κι άλλο. Πιστεύω πως δικαιούμουν περισσότερες ευκαιρίες. Κρατάω τα θετικά και τώρα είμαι αφοσιωμένος στον ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags