Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Η συνέντευξη του Χρήστου Δημόπουλου στο sportdog!
| 2020-02-02 13:00:00

"O ΠΑΟΚ δεν πέφτει" - Ξέσπασμα για Ζαγοράκη - "Διώξτε Φερέιρα" - Αν είναι παλτό, τελειώσαμε!"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"O ΠΑΟΚ δεν πέφτει" - Ξέσπασμα για Ζαγοράκη - "Διώξτε Φερέιρα" - Αν είναι παλτό, τελειώσαμε!"

Χείμαρρος "φονιάς" στο sportdog! "Θα έρθει over στην Τούμπα".

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό φεγγάρι πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Χρήστος Δημόπουλος. Ο παλαίμαχος επιθετικός που φόρεσε τις φανέλες και των δύο ομάδων μίλησε στο sportdog για την κορυφαία αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής και σχολίασε τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο βετεράνος γκολτζής που έφερε το προσωνύμιο «φονιάς» υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να γίνει η εισήγηση για τον υποβιβασμό, θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΕΑ επηρέασε ψυχολογικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, κάτι που δεν αποκλείεται να φανεί στην αναμέτρηση με τους Pράσινους. Παράλληλα ο Δημόπουλος έκανε σχόλιο για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, το χαμένο πέναλτι του Χατζηγιοβάνη και έδωσε μία στοιχηματική άποψη για το ματς. 

Πώς σχολιάζετε όλον αυτόν τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό των ΠΑΟΚ-Ξάνθη και την ψήφιση της τροπολογίας για τιμωρίας τους μόνο αφαίρεση βαθμών.

«Δεν έπρεπε να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο και να πάρει την απόφαση ο πρωθυπουργός. Έπρεπε να καταλάβουν αυτοί που εισηγήθηκαν τον υποβιβασμό ότι ο ΠΑΟΚ δεν πέφτει. Από το πουθενά να πέσει; Την πλήρωσε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Βγήκε και έκανε μία τοποθέτηση και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (σ.σ. Πέτσας) και είπε “δεν εκβιαζόμαστε”. Ναι, “δεν εκβιαζόμαστε” αλλά τον σώζεις κιόλας τον ΠΑΟΚ. Γιατί το έκαναν αυτό το πράγμα; Έχει δώσει μάχη το παιδί για τη Νέα Δημοκρατία. Δεν τον διαγράφεις. Έπαιζε στον ΠΑΟΚ και είναι λογικό να τον υποστηρίξει».

Ο ΠΑΟΚ πήρε δύσκολα τη νίκη απέναντι στον Βόλο με 1-0, το ίδιο σκορ που επικράτησε και στη Λαμία. Που το αποδίδετε αυτό;

«Με τον Βόλο ήταν ψυχολογικό το θέμα. Όταν μαθαίνεις εκείνη την ώρα ότι υποβιβάζεσαι, λογικό δεν είναι; Ρωτά ο ένας τον άλλον τι έγινε. Ο ΠΑΟΚ έχει όμως μία καθίζηση. Δεν είναι ο περσινός ΠΑΟΚ που είχε εύκολο το γκολ».

Αυτό που το αποδίδετε, στην αλλαγή προπονητή ή στην αποχώρηση ποδοσφαιριστών ειδικά στο κέντρο;

«Εμένα ο προπονητής δεν με πείθει. Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Είναι λίγος. Το ξέρω ότι ήρθε με περγαμηνές. Τον έβλεπα στο παιχνίδι με τον Άρη. Το σκορ ήταν 4-1, έβγαλε τον Σφιντέρσκι και έβαλε τον Άκπομ. Έπρεπε να βάλει δύο επιθετικούς μπροστά να γυρίσει το παιχνίδι. Δηλαδή φοβήθηκε μη φάει το πέμπτο γκολ και ξεφτιλιστεί;»

Ο Παναθηναϊκός πώς σας φαίνεται;

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που είναι εύκολος στο γκολ. Κάνει αντεπιθέσεις, μπαίνει περιοχή, βγάζει ευκαιρίες και βάζει γκολ. Κάνει καλές επιθέσεις και σκοράρει. Μπορεί να κάνει 3-4 φάσεις αλλά δίχτυα θα βρει, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που μπορεί να βγάλει 5 ευκαιρίες και άντε να σημειώσει μισό γκολ».

Οι μεταγραφές των Νάγκι, Ανουάρ και Καρλίτος πως σας φαίνονται; Ο τελευταίος έρχεται με περγαμηνές...

«Τα παιχνίδια κάνουν τον ποδοσφαιριστή. Να τους δούμε μέσα στο γήπεδο. Οι περγαμηνές δεν κάνουν τον παίκτη. Αξίζει; Αν είναι κανένα παλτό τελειώσαμε».

Πως σχολιάζετε το πέναλτι που έχασε ο Χατζηγιοβάνης με στυλ Πανένκα, το οποίο δήλωσε ότι θα το ξανάκανε;

«Είναι μικρός. Από εγωισμό το είπε. Αν ήταν το σκορ 0-0 δεν θα το έκανε. Μόνο αν το σκορ είναι 3-0 θα εκτελούσε ξανά έτσι πέναλτι».

Πως βλέπετε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ;

«Είναι ντέρμπι. Δεν μπορείς να πεις ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι. Έχει νίκες συνεχόμενες. Παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Ακόμα και να χάνει ο Παναθηναϊκός βάζει γκολ. Έλειπε και ο Μακέντα στη Λάρισα. Δεν ξέρω και ψυχολογικά πως θα είναι ο ΠΑΟΚ. Οι μεγάλες ομάδες γι' αυτά τα παιχνίδια είναι όμως. Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει να κερδίσει το ματς».

Κάποια στοιχηματική πρόβλεψη θα κάνατε;

«Βλέπω να μπαίνουν γκολ, άρα σίγουρα OVER. Και το γκολ-γκολ είναι καλή επιλογή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-έκπληξη Σαββίδη: "Τελειώνει" κορυφαίο άσο - Τι... τρέχει με Βιεϊρίνια στην Τούμπα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags