Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρφιά Ένινγκ για VAR: "Καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί" - Τρομερή ατάκα για τους οπαδούς
| 2020-02-02 18:24:00

Καρφιά Ένινγκ για VAR: "Καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί" - Τρομερή ατάκα για τους οπαδούς

Sportdog Team
Καρφιά Ένινγκ για VAR: "Καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί" - Τρομερή ατάκα για τους οπαδούς

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη.

Άρης: Ο Μίκαελ Ένγνγκ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου και σχολίασε τον τρόπο που χρησιμοποιείται το VAR.

O Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην απόδοση των παικτών αλλά και στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως αν θέλουν την κατάκτηση του οι οπαδοί να έρθουν να τους στηρίξουν γιατί τους χρειάζονται.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αλλά και τον τρόπο με τον οποίον ήρθε. Παίξαμε επιθετικά, πετύχαμε έξοχα γκολ, ίσως να μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα τέρματα. Υπάρχει και η συζήτηση του γιατί να μετρούν λιγότερα γκολ απ’ όσα πετυχαίνουμε. Το σημαντικό για μένα είναι ότι αντιδράσαμε σωστά μετά από αρνητικό αποτέλεσμα και δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας», σχολίασε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Για μένα αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου. Αν είναι να γυρίζουμε τόσο πίσω τον χρόνο, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Ρόουζ στο αριστερό άκρο της άμυνας, σημείωσε: «Ο Ρόουζ έκανε έξοχα τη δουλειά του όπως και ο Σούντγκρεν, ωστόσο αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν να χρησιμοποιήσω ένα μικρό παιδί, τον Σενγκέργκη και θεωρώ ότι αυτό είναι καλό για τον σύλλογο. Δεν ξέρουμε αν θα λειτουργούσε, αλλά αυτό είχα στο μυαλό μου».

Για το Ντιγκινί, είπε ότι: «Δεν θέλω να σταθούμε ατομικά στους παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι ανταποκρίνεται κάθε παίκτης που καλείται να παίξει κι αυτό είναι το κρίσιμο σημείο. Είδαμε επίσης ότι δεν χάσαμε τον ρυθμό μετά τις αλλαγές κ αυτό σημαντικό για τον οργανισμό».

Τέλος, ρωτήθηκε για το σύνθημα του κόσμου αναφορικά με το θεσμό του Κυπέλλου: «Tο έχω ξαναπεί ότι όσοι θέλουν κατάκτηση του Κυπέλλου πρέπει να είναι εδώ στον αγώνα με τον Ατρόμητο, να μας υποστηρίξουν καθώς τους χρειαζόμαστε».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags