Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντεμπούτο με το δεξί για Ντέλετιτς - "Ξέρανε" τον Παναιτωλικό στο 93’ - Ανεβαίνει ο Αστέρας!
| 2020-02-02 19:21:00

Ντεμπούτο με το δεξί για Ντέλετιτς - "Ξέρανε" τον Παναιτωλικό στο 93’ - Ανεβαίνει ο Αστέρας!

Sportdog Team
Ντεμπούτο με το δεξί για Ντέλετιτς - "Ξέρανε" τον Παναιτωλικό στο 93’ - Ανεβαίνει ο Αστέρας!

Επικράτησαν με 2-1 οι Αρκάδες.

Ο Μίλος Ντέλετιτς στο ντεμπούτο του με τον Αστέρα Τρίπολης κατάφερε να γίνει ήρωας, καθώς με το δικό του γκολ στο 93' οι Αρκάδες πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τρίπολη.

Πλέον ο Αστέρας έφτασε τους 25 βαθμούς και κοιτάζει ψηλά, ενώ ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να μεγαλώσει την ψαλίδα από τον Πανιώνιο και έμεινε στους 13.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Μπαράλες στο 51', με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 60' με αυτογκόλ του Σουάρεθ. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να είναι καλύτερος στα πρώτα λεπτά του αγώνα και τον Αστέρα να ανεβάζει ρυθμό μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 18’ μετά από μια εκτέλεση κόρνερ ο Ευαγγέλου συμβουλεύτηκε το VAR προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στο διώξιμο του Πασαλίδη υπήρξε χέρι. Τελικά δεν υπήρξε κάποια παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο 29’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Ρόσα να βγάζει εξαιρετικά στον Ντάουντα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Αστέρας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 36’ με τον Κρεσπί, ο οποίος πήρε μέσα από την περιοχή την κεφαλιά,ο Φερνάντες έδιωξε και στη συνέχεια η μπάλα να χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού.

Ο Μίλος Ντέλετιτς έκανε το ντεμπούτο του με τους Αρκάδες στο 43’ καθώς ο Ριέρα δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αφού ο το σουτ του Μουνάφο βρήκε στο χέρι του Ταχάρ και ο Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα, μετά και από τον έλεγχο του VAR.

Ο Μπαράλες ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έβαλε τους Αρκάδες σε θέση οδηγού στο ματς στο 51’.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν αμέσως στην αντεπίθεση, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στο 60’ με τον Ντίας.

Ο Ρόσα έκανε το γύρισμα ο και ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του για το 1-1. Το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Σουάρεθ.

Στο 81’ ο Παναιτωλικός είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάουντα, να κάνει μια εκπληκτική προσπάθεια και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Μίλος Ντέλετιτς ήταν εκεί για τον Αστέρα και λύτρωσε τους Αρκάδες στο 93’. Ο Τασουλής έκανε τη σέντρα ο Σέρβος από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντες, Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Μάρτιν, Σιέστεντ, Αλβάρες, Ταχάρ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας, Ντάουντα

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Μουνάφο, Φερνάντεζ, Κρεσπί, Μπαράλες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags