Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Φεντερίκο Μακέντα τόνισε πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός πως κέρδισαν γιατί έφεραν πίσω τον κόσμο.
| 2020-02-02 22:30:00

Συγκινητικός ο Μακέντα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ - Απίθανη ατάκα για τον κόσμο!

Sportdog Team
Συγκινητικός ο Μακέντα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ - Απίθανη ατάκα για τον κόσμο!

Όλα όσα δήλωσε ο Ιταλός άσος.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Φεντερίκο Μακέντα μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη μεγάλη νίκη επί του Δικεφάλου, τόνισε πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός πως κέρδισαν και κατάφεραν να φέρουν πίσω τον κόσμο.

Αρχικά σχολίασε στην κάμερα της NOVA: «Όλοι είμαστε χαρούμενοι γιατί όταν κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο και μπροστά στον κόσμο είναι σημαντικό. Το μυαλό όλων μας είναι στον αγώνα της Τετάρτης που πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς».

Για κόσμο: «Έχουμε μεγάλη χαρά. Είναι κάτι που δουλεύαμε στα παιχνίδια. Ο στόχος μας ήταν να φέρουμε πίσω τους φιλάθλους μας και νομίζω πως τα καταφέραμε».

Για την τακτική που ακολούθησαν: «Κάναμε από πλευράς τακτικής το καλύτερο παιχνίδι μας και δυσκολέψαμε τον αντίπαλό μας. Είχαμε σωστές κινήσεις και δεν είναι μόνο το πέναλτι. Όταν παίζουμε έτσι είναι δύσκολο για τον αντίπαλό μας να μας απειλήσει και να μας νικήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags