Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Τρελάθηκε" με ερώτηση δημοσιογράφου ο Χατζηγιοβάνης: "Δεν θέλω να ακούω τέτοια..."
| 2020-02-02 23:15:00

"Τρελάθηκε" με ερώτηση δημοσιογράφου ο Χατζηγιοβάνης: "Δεν θέλω να ακούω τέτοια..."

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" με ερώτηση δημοσιογράφου ο Χατζηγιοβάνης: "Δεν θέλω να ακούω τέτοια..."

Φοβερή ατάκα για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και μετά τη λήξη της αναμέτρησης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν νιώθει πως ο είναι ο... νέος Σαραβάκος του Τριφυλλιού με τα τελευταία κατορθώματά του.

Ο Έλληνας άσος θέλησε να κόψει αμέσως κάθε κουβέντα περί σύγκρισης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να ακούει τέτοια.

Παράλληλα, μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε πάθος για τη νίκη και ήμασταν καλύτερη. Σήμερα η ατμόσφαιρα μοναδική. Τους περιμέναμε να μας στηρίξουνε. Εννοείται πως βοήθησαν οι μεταγραφές. Η απόδειξη είναι στο γήπεδο. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνεις και άμυνα και επίθεση. Θέλεις δεν θέλεις».

Aν νιώθει ότι είναι νέος Σαραβάκος, απάντησε λογικά λέγοντας: «Δεν θέλω να ακούω τέτοια. Θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Σαραβάκος είναι μοναδικός και τρομερός».

Για το πως θα είναι εξελιχθεί η ιστορία αν είχε φύγει από την ομάδα: «Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και η ιστορία είναι αυτή. Είμαστε καλά και συνεχίζουμε και για το Κύπελλο και παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για έναν τίτλο ανέφερε: «Πιστεύουμε στην ομάδα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία αντάξια ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags